DCS Amethyst Classic Cruise aanbieding vertrek

Ontdek de mooiste plekken van Nederland met een 8-daagse riviercruise naar Noord-Holland en Friesland o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Wil jij graag de leukste plekken van Nederland ontdekken tijdens een cruisevakantie? Dat kan! Vaar mee met de DCS Amethyst Classic en ontdek de mooiste historische steden van Nederland, zoals Deventer, Kampen, Lemmer, Groningen, Delfzijl, Sneek en Arnhem. De opstapplaats is in Keulen, waar je met eigen vervoer heen zult rijden. Na de ontscheping heb je ook tijd om deze prachtige Duitse stad te ontdekken! Geniet van een compleet verzorgde cruisevakantie waar je niks zal ontbreken! via Traveldeal.nl.

De Amethyst Classic van DCS is een stijlvol rivierschip met moderne voorzieningen. Het schip heeft een gedeeltelijke renovatie ondergaan, waardoor het schip een nog modernere uitstraling heeft. Door de persoonlijke service aan boord zal je je verblijf als erg comfortabel ervaren. Alle hutten zijn buitenhutten, van waaruit je kunt genieten van een fantastisch uitzicht. In het restaurant op het deck kun je terecht voor heerlijke maaltijden en verwen je jezelf met culinaire hoogstandjes. Ontspan met een kopje koffie en een goed boek in de leeshoek op het bovendek of geniet in de bar van het schitterende uitzicht over het voorbijtrekkende landschap. In de spa op het hoofddek kun je terecht voor ontspanning en wordt je van top tot teen verwend. Ontsnap even aan de dagelijkse drukte terwijl je geniet van een rustgevende massage. Ontspan in het bubbelbad.
Wi-Fi is beschikbaar tegen betaling..

Vaar mee met DCS Amethyst Classic. Er wordt vertrokken vanuit , dat ligt in Nordrhein-Westfalen / Duitsland. Ontdek de mooiste plekken van Nederland met een 8-daagse riviercruise naar Noord-Holland en Friesland o.b.v. volpension