Holland America Line Nieuw Statendam – afvaart Reykjavik Cruise aanbieding vertrek Keflavík

CRUISE MANIA ACTIE! Geniet van een prachtige 12-daagse cruise langs IJsland, Isle of Skye, Schotland en Engeland incl. vlucht en o.b.v. volpension of all-inclusive Boek nu deze cruise voor slechts Er bestaat geen manier van reizen dat zo ontspannen is als het maken van een cruise! Je komt op de mooiste plekken en hoeft alleen maar te zorgen dat je op tijd terug bent bij het schip. Tijdens déze cruise start je in Reykjavik en vaar je naar diverse prachtige plekken in IJsland en het Verenigd Koninkrijk. Zo ontdek je onder andere mooie vissersdorpen en vaar je langs het prachtige natuurschoon waar het land zo bekend om staat. In Schotland breng je een bezoek aan Kirkwall en South Queensferry. In Engeland wandel je op je gemakje door het verassende NewCastle om vervolgens heerlijk te ontspannen op het schip. Het cruiseschip Nieuw Statendam is namelijk voorzien van alle luxe die je mag verwachten en staat vooral in het teken van muziek. Op verschillende podia kun je genieten van diverse shows en muzieksoorten. Je verblijft op basis van volpension dus het zal je aan niets ontbreken!
##NERGENS GOEDKOPER! via Traveldeal.nl.

Vloeiende lijnen en dramatische ruimtes maken van de Nieuw Statendam van Holland America een moderne schoonheid. Het is het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse, en het ontwerp is geïnspireerd op de elegante rondingen van muziekinstrumenten. Je hebt de keuze uit een groot aantal innovatieve eetgelegenheden en entertainmentopties, van Rudi’s Sel de Mer tot Nami Sushi, de Rolling Stone Rock Room, B.B. King’s Blues Club en het visueel verbluffende World Stage met twee verdiepingen. Iedere dag aan boord wordt u overheerlijke dineropties, entertainment van wereldklasse en verrijkende activiteiten aangeboden..

Vaar mee met Holland America Line Nieuw Statendam – afvaart Reykjavik. Er wordt vertrokken vanuit Keflavík, dat ligt in Keflavík / IJsland. CRUISE MANIA ACTIE! Geniet van een prachtige 12-daagse cruise langs IJsland, Isle of Skye, Schotland en Engeland incl. vlucht en o.b.v. volpension of all-inclusive