Holland America Line Nieuw Statendam – afvaart Amsterdam Cruise aanbieding vertrek Amsterdam – Cruise Terminal

CRUISE MANIA ACTIE! 15-daagse luxe cruise vanaf Amsterdam naar Engeland, Spanje, Portugal en Italië o.b.v. volpension of all-inclusive en incl. vlucht Boek nu deze cruise voor slechts Stap aan boord voor een betoverende 15-daagse Iberische cruise met de Nieuw Statendam en ontdek de rijke diversiteit van het Iberisch Schiereiland. Vertrekkend vanuit Amsterdam ontvouwt de reis zich met een perfecte mix van culturele onderdompeling en adembenemende natuurpracht. De cruise heeft stops in iconische bestemmingen zoals Barcelona en Valencia in Spanje, waar je kunt genieten van de architecturale meesterwerken van Gaudí, authentieke paella kunt proeven en kunt genieten van de mediterrane zon. Vervolg je reis naar Portugal, met havens als Lissabon en Porto, die historische wijken, prachtige uitzichten en de mogelijkheid om de beroemde portwijn te proeven bieden. Terwijl het schip richting Gibraltar vaart, zul je getuige zijn van de indrukwekkende Rots van Gibraltar en het ontmoetingspunt van de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Ga verder naar de zuidelijke kust van Spanje, met bezoeken aan havens als Cádiz en Sevilla, waar flamencoritmes en Moorse invloeden een levendige culturele mozaïek creëren.
Ontspan en verjong aan boord van de Nieuw Statendam, genietend van eersteklas voorzieningen, gastronomische diners en entertainment. Met dagen op zee heb je voldoende tijd om te genieten van de luxe aan boord en activiteiten, waardoor een perfecte balans ontstaat tussen verkenningen aan wal en ontspannen aan boord.
##LET OP! Beperkte beschikbaarheid! via Traveldeal.nl.

Vloeiende lijnen en dramatische ruimtes maken van de Nieuw Statendam van Holland America een moderne schoonheid. Het is het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse, en het ontwerp is geïnspireerd op de elegante rondingen van muziekinstrumenten. Je hebt de keuze uit een groot aantal innovatieve eetgelegenheden en entertainmentopties, van Rudi’s Sel de Mer tot Nami Sushi, de Rolling Stone Rock Room, B.B. King’s Blues Club en het visueel verbluffende World Stage met twee verdiepingen. Iedere dag aan boord wordt u overheerlijke dineropties, entertainment van wereldklasse en verrijkende activiteiten aangeboden..

Vaar mee met Holland America Line Nieuw Statendam – afvaart Amsterdam. Er wordt vertrokken vanuit Amsterdam – Cruise Terminal, dat ligt in Noord-Holland / Nederland. CRUISE MANIA ACTIE! 15-daagse luxe cruise vanaf Amsterdam naar Engeland, Spanje, Portugal en Italië o.b.v. volpension of all-inclusive en incl. vlucht