Holland America Line Nieuw Statendam – afvaart Amsterdam Cruise aanbieding vertrek Amsterdam – Cruise Terminal

Heerlijke 15-daagse luxe cruise langs Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Ontspannen, genieten en het maken van nieuwe herinneringen staan centraal tijdens deze mooie cruise! Je maakt kennis met Noorwegen en Schotland en bewondert tijdens je 15-daagse reis kleurrijke steden, indrukwekkende kastelen, kanalen en prachtige blauwgroene fjorden. Het is een unieke manier van rondreizen en je komt langs de mooiste plekken. Het cruiseschip Nieuw Statendam is voorzien van alle luxe die je mag verwachten en staat vooral in het teken van muziek. Op verschillende podia kun je genieten van diverse shows en muzieksoorten. Je verblijft op basis van volpension dus het zal je aan niets ontbreken! Ben je toe aan nog meer ontspanning? Bezoek dan de spa aan boord en voor degene die een gokje willen wagen is een casino aanwezig. Zeker weten dat je nog lang zult terugdenken aan een bijzondere reis! via Traveldeal.nl.

Vloeiende lijnen en dramatische ruimtes maken van de Nieuw Statendam van Holland America een moderne schoonheid. Het is het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse, en het ontwerp is geïnspireerd op de elegante rondingen van muziekinstrumenten. Je hebt de keuze uit een groot aantal innovatieve eetgelegenheden en entertainmentopties, van Rudi’s Sel de Mer tot Nami Sushi, de Rolling Stone Rock Room, B.B. King’s Blues Club en het visueel verbluffende World Stage met twee verdiepingen. Iedere dag aan boord wordt u overheerlijke dineropties, entertainment van wereldklasse en verrijkende activiteiten aangeboden..

Vaar mee met Holland America Line Nieuw Statendam – afvaart Amsterdam. Er wordt vertrokken vanuit Amsterdam – Cruise Terminal, dat ligt in Noord-Holland / Nederland. Heerlijke 15-daagse luxe cruise langs Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk o.b.v. volpension