Costa Favolosa – afvaart Valencia Cruise aanbieding vertrek Valencia – Cruise Terminal

Geniet van een 11-daagse Middelandse Zee cruise en ontdek een droomwereld aan boord van de Costa Favolosa. Je cruise begint in het prachtige Valencia en tijdens je cruise legt het schip aan op fantastische plekken waar je op je gemak de omgeving kunt gaan verkennen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Italiaanse Savona, de gezellige Spaanse havenstad Cádiz, het prachtige Franse Marseille of het historische Portugese Lissabon. Maar ook een bezoek aan Málaga en Gibraltar zullen niet ontbreken tijdens deze reis. Aan boord van de Costa Favolosa hoef je je tijdens de dagen op zee geen moment te vervelen. In een sprookjesachtige omgeving kun je volledig tot rust komen in bijvoorbeeld de spa en daarna afsluiten met een goed glas wijn. Elke avond wachten nieuwe spectaculaire shows op je in het theater om daarna moe maar voldaan je bed in te duiken.
##LET OP! Beperkte beschikbaarheid! Boek nu deze cruise voor slechts 0.00 via Traveldeal.nl.

CRUISE MANIA ACTIE! Prachtige 11-daagse cruise vanaf Valencia naar Savona, Marseille, Málaga, Cádiz, Lissabon en Gibraltar o.b.v. volpension of all-inclusive.

Vaar mee met Costa Favolosa – afvaart Valencia. Er wordt vertrokken vanuit Valencia – Cruise Terminal, dat ligt in Valencia / Spanje. Geniet van een 11-daagse Middelandse Zee cruise en ontdek een droomwereld aan boord van de Costa Favolosa. Je cruise begint in het prachtige Valencia en tijdens je cruise legt het schip aan op fantastische plekken waar je op je gemak de omgeving kunt gaan verkennen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Italiaanse Savona, de gezellige Spaanse havenstad Cádiz, het prachtige Franse Marseille of het historische Portugese Lissabon. Maar ook een bezoek aan Málaga en Gibraltar zullen niet ontbreken tijdens deze reis. Aan boord van de Costa Favolosa hoef je je tijdens de dagen op zee geen moment te vervelen. In een sprookjesachtige omgeving kun je volledig tot rust komen in bijvoorbeeld de spa en daarna afsluiten met een goed glas wijn. Elke avond wachten nieuwe spectaculaire shows op je in het theater om daarna moe maar voldaan je bed in te duiken.
##LET OP! Beperkte beschikbaarheid!