Holland America Line Nieuw Statendam – Adriatische Droom Cruise aanbieding vertrek Civitavecchia – Cruise Terminal

Geniet van een 12-daagse Adriatische droomcruise langs Italië, Kroatië, Griekenland en Albanië o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een 12-daagse Adriatische Droomcruise. Tijdens deze cruise bezoek je de prachtigste steden in Italië, Kroatië, Griekenland en Albanië. Diverse culturen en landschappen trekken aan je voorbij. Ook op culinair gebied kun je je helemaal laten gaan. Wat dacht je van de Griekse keuken? Of een heerlijke ‘gelato’ in Italië..
Iedere bestemming heeft weer iets unieks. Of je nu van natuur of cultuur houdt, of gewoon lekker wilt relaxen op het strand of op een terras, het kan allemaal! Ook aan boord hoef jij je niet te vervelen met een zwembad, spa, diverse bars en restaurants en een casino kom jij vakantie wel door! via Traveldeal.nl.

Vloeiende lijnen en dramatische ruimtes maken van de Nieuw Statendam van Holland America een moderne schoonheid. Het is het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse, en het ontwerp is geïnspireerd op de elegante rondingen van muziekinstrumenten. Je hebt de keuze uit een groot aantal innovatieve eetgelegenheden en entertainmentopties, van Rudi’s Sel de Mer tot Nami Sushi, de Rolling Stone Rock Room, B.B. King’s Blues Club en het visueel verbluffende World Stage met twee verdiepingen. Iedere dag aan boord wordt u overheerlijke dineropties, entertainment van wereldklasse en verrijkende activiteiten aangeboden..

Vaar mee met Holland America Line Nieuw Statendam – Adriatische Droom. Er wordt vertrokken vanuit Civitavecchia – Cruise Terminal, dat ligt in Lazio / Italië. Geniet van een 12-daagse Adriatische droomcruise langs Italië, Kroatië, Griekenland en Albanië o.b.v. volpension