Costa Toscana – afvaart Rome Cruise aanbieding vertrek Civitavecchia – Cruise Terminal

MEGA DEAL! ⚡️Geniet van een 19-daagse luxe cruise vanaf Rome naar Sicilië, Griekenland, Oman, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten o.b.v. volpension en incl. vluchten Boek nu deze cruise voor slechts Ben je klaar voor de cruise van je dromen? 19 heerlijke dagen verblijf je aan boord van het luxe schip Costa Toscana. Alles maar dan ook alles aan boord van dit imposante schip ademt pure luxe. Zo kun je tijdens de dagen dat je op zee bent plaatsnemen in een van de vele gezellige bars of lekker shoppen in de winkels die zich op het schip bevinden. Liever wat "me time"? Boek dan een heerlijke schoonheidsbehandeling in het wellnesscentrum. Na het diner ga je nog even met je voetjes van de vloer om daarna moe maar voldaan je bedje in te kruipen en je klaar te maken voor een mooie nieuwe dag. Welkom aan boord van de Costa Toscana! via Traveldeal.nl.

Van een stuiterende tennisbal naar het geluid van een voetbal tot de loopbanden van Techno Gym. Om erna heerlijk te ontspannen in de spa, waar je geniet van de behandelingen.
Hoe zit het met een gokje wagen aan de draaiende roulette tafel of jouw geluk te beproeven aan de vele fruitmachines? Iets vergeten mee te nemen aan boord of gewoon heerlijk shoppen, ook dit is mogelijk met de vele winkels aan boord. Het zijn allemaal activiteiten die jouw dag opfleuren aan boord van Costa Toscana. Vakantieplezier met het hele gezin op zee is gegarandeerd, omdat er voor ieder wat wils is aan boord. Kinderen en tieners kunnen deelnemen aan alle activiteiten die gericht zijn op verschillende leeftijdsgroepen, terwijl ouders kunnen ontspannen en genieten. Op Costa Toscana is er een restaurant met speciale kindermenu’s. Er zijn vele verschillende menu’s in alle andere restaurants die de specialiteiten bieden, zoals de Teppanyaki, de Pummid’Oro Pizzeria en het Laboratorio del Gusto (Taste Lab), waar je kunt leren hoe je samen je eigen diner kunt maken met de chefs. Er zijn 19 bars aan boord om uit te kiezen met ieder z’n eigen sfeer. De themabars, die allemaal de beste drankjes uit Italië serveren, van aperitieven, fantastische wijnen tot aan koffie..

Vaar mee met Costa Toscana – afvaart Rome. Er wordt vertrokken vanuit Civitavecchia – Cruise Terminal, dat ligt in Lazio / Italië. MEGA DEAL! ⚡️Geniet van een 19-daagse luxe cruise vanaf Rome naar Sicilië, Griekenland, Oman, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten o.b.v. volpension en incl. vluchten