Holland America Line Nieuw Amsterdam – afvaart Fort Lauderdale Cruise aanbieding vertrek Fort Lauderdale

10-daagse luxe cruise langs de Dominicaanse Republiek, Puerto Rico, Amerikaanse Maagdeneilanden, de Bahama’s en voorovernachting o.b.v. volpension of all-inclusive Boek nu deze cruise voor slechts Kom helemaal tot rust tijdens deze 10-daagse Oostelijke Caribbean cruise. Ontdek de mooiste plekjes op de juweeltjes van eilanden, zoals de Dominicaanse Republiek, Puerto Rico, de Amerikaanse Maagdeneilanden en zelfs op een paradijselijke privé-eiland op de Bahama’s. Bewonder het schitterende blauwe water en de stralende witte stranden. Iedere dag worden er aan boord overheerlijke dineropties, entertainment van wereldklasse en verrijkende activiteiten aangeboden. Geniet van de muzikale voorstellingen aan boord. Gasten die een cruise maken op dit stijlvolle schip kunnen genieten van de serene Spa & Salon, pickleball op zee spelen of genieten van een overheerlijke maaltijd in de restaurants voor verfijnd dineren. En als je zin hebt in muziek, dan vult Billboard Onboard de kamer met tophits. Ervaar een fantastische cruise op de Nieuw Amsterdam.
##Extra voordeel als je boekt vóór 30 april 2024! via Traveldeal.nl.

De Nieuw Amsterdam is de tweede van de schepen in de Signature-klasse en eert het historische New York City, met haar geïnspireerde ontwerp en kunstcollectie. Aan boord kun je ontspannen in de serene Spa & Salon, pickleball op zee spelen of genieten van een overheerlijke maaltijd in restaurants voor verfijnd dineren. En als je zin hebt in muziek, dan vult Billboard Onboard de kamer met tophits..

Vaar mee met Holland America Line Nieuw Amsterdam – afvaart Fort Lauderdale. Er wordt vertrokken vanuit Fort Lauderdale, dat ligt in Florida / Verenigde Staten. 10-daagse luxe cruise langs de Dominicaanse Republiek, Puerto Rico, Amerikaanse Maagdeneilanden, de Bahama’s en voorovernachting o.b.v. volpension of all-inclusive