Costa Favolosa – afvaart Barcelona Cruise aanbieding vertrek Barcelona – Cruise Terminal

Verheug je op een fantastische cruise met de Costa Favolosa die je van Barcelona all the way naar Rio de Janeiro zal brengen! Tijdens je cruise legt het schip aan op fantastische plekken waar je op je gemak de omgeving kunt gaan verkennen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Lissabon. Op het zonnige Lanzarote kun je gaan genieten van prachtige unieke stranden en wonderlijk natuurschoon om vervolgens in Recife Brazilië cultuur te gaan snuiven. Je cruise eindigt in Rio de Janeiro waar je als klap op de vuurpijl nog een aantal nachten in een hotel zal doorbrengen! Aan boord van de Costa Favolosa hoef je je tijdens de dagen op zee geen moment te vervelen. In een sprookjesachtige omgeving kun je volledig tot rust komen in bijvoorbeeld de spa en daarna afsluiten met een goed glas wijn. Elke avond wachten nieuwe spectaculaire shows op je in het theater om daarna moe maar voldaan je bed in te duiken. Boek nu deze cruise voor slechts 0.00 via Traveldeal.nl.

Beleef een onvergetelijke 21-, 22- of 23-daagse reis van Barcelona naar Rio de Janeiro incl. cruise o.b.v. volpension of all-inclusive, vlucht en hotel in Rio de Janeiro.

Vaar mee met Costa Favolosa – afvaart Barcelona. Er wordt vertrokken vanuit Barcelona – Cruise Terminal, dat ligt in Catalonië / Spanje. Verheug je op een fantastische cruise met de Costa Favolosa die je van Barcelona all the way naar Rio de Janeiro zal brengen! Tijdens je cruise legt het schip aan op fantastische plekken waar je op je gemak de omgeving kunt gaan verkennen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Lissabon. Op het zonnige Lanzarote kun je gaan genieten van prachtige unieke stranden en wonderlijk natuurschoon om vervolgens in Recife Brazilië cultuur te gaan snuiven. Je cruise eindigt in Rio de Janeiro waar je als klap op de vuurpijl nog een aantal nachten in een hotel zal doorbrengen! Aan boord van de Costa Favolosa hoef je je tijdens de dagen op zee geen moment te vervelen. In een sprookjesachtige omgeving kun je volledig tot rust komen in bijvoorbeeld de spa en daarna afsluiten met een goed glas wijn. Elke avond wachten nieuwe spectaculaire shows op je in het theater om daarna moe maar voldaan je bed in te duiken.