Donau cruise Cruise aanbieding vertrek Passau

9-daagse all-inclusive cruise over de Donau vanaf Passau naar Spitz, Wenen, Boedapest en Bratislava Boek nu deze cruise voor slechts Tijdens deze prachtige Donau cruise verblijf je op het schip MS VistaSun, een modern riviercruiseschip. Het glazen voorste gedeelte van het schip biedt een indrukwekkend uitzicht vanuit de panoramische salon. Het ruime zonnedek biedt voldoende zon en schaduw, ligstoelen en tuinmeubilair. Je vaart over de rivier langs de prachtige steden Spitz, Wenen, Boedapest en Bratislava met een start in de Duitse plaats Passau. Aan boord maak je gebruik van de faciliteiten om even lekker te ontspannen en geniet je van een all-inclusive arrangement! via Traveldeal.nl.

Tijdens deze prachtige Donau cruise verblijf je op het schip MS VistaSun, een modern riviercruiseschip. Het glazen voorste gedeelte van het schip biedt een indrukwekkend uitzicht vanuit de panoramische salon. Het ruime zonnedek biedt voldoende zon en schaduw, ligstoelen en tuinmeubilair. Verder beschikt het schip natuurlijk ook over een uitstekend restaurant. Een comfortabel en stijlvol schip om je goed op te voelen. Alle hutten zijn buitenhutten, ongeveer 14 m² groot en stijlvol ingericht. De hutten zijn voorzien van tweepersoonsbedden op alle dekken en hebben een badkamer met douche/toilet, satelliet-tv, airconditioning, telefoon, kluis, föhn en schrijf-/kaptafel..

Vaar mee met Donau cruise. Er wordt vertrokken vanuit Passau, dat ligt in Beieren / Duitsland. 9-daagse all-inclusive cruise over de Donau vanaf Passau naar Spitz, Wenen, Boedapest en Bratislava