DCS Alemannia Cruise aanbieding vertrek Keulen

Geniet van een 6-daagse cruise o.b.v. volpension en bezoek o.a. Cochem en Koblenz Boek nu deze cruise voor slechts Vaar 6 dagen over de Rijn en moezel en bezoek 4 prachtige steden in Duitsland. Je reis begint in de Domstad Keulen waar je inscheept op de DCS Alemannia. Vanuit daar geniet je van een prachtige cruise over de Rijn en Moezel. Je bezoekt de mooie steden Cochem, Schweich, Koblenz en Bad Breisig waarbij optioneel excursies zijn bij te boeken. Zo kun je o.a. diverse stadstours volgen. Nadat je alle steden hebt bezocht vaar je weer terug naar Keulen. Aan boord geniet je van het eten, drinken en entertainment. Heerlijk uitrusten op een van de ligbedden op het zonnedek of lekker in de whirlpool is allemaal mogelijk bij de DCS Alemannia! via Traveldeal.nl.

De MS Alemannia is een riviercruiseschip wat plaats biedt aan 180 passagiers en dat al enige tijd over de rivieren van Europa vaart. Het restaurant en de panoramalounge met bar bevinden zich op het panoramadek met een rondlopend boulevarddek. Het zonnedek nodigt je uit om even lekker te genieten en tot rust te komen, zodat je energie opdoet voor de prachtige plaatsen die aan doet tijdens deze cruise. Aan boord worden gezellige thema-avonden, bingo en andere activiteiten georganiseerd. Geniet op het overdekte achterdek van het MS Alemannia van het prachtige landschap en de culinaire hoogstandjes aan boord met heerlijke specialiteiten in een comfortabele sfeer..

Vaar mee met DCS Alemannia. Er wordt vertrokken vanuit Keulen, dat ligt in Nordrhein-Westfalen / Duitsland. Geniet van een 6-daagse cruise o.b.v. volpension en bezoek o.a. Cochem en Koblenz