DCS Alemannia Cruise aanbieding vertrek Keulen

Geniet van een 6-daagse riviercruise ‘highlights langs de Rijn’ langs diverse Duitse steden en langs Strassbourg o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Ontdek schilderachtige landschappen en bruisende steden! Tijdens de riviercruise word je door DCS Alemannia meegenomen naar de mooiste plekken. Je vaart niet alleen over de mooiste rivier de Rijn, maar je komt ook langs de meest indrukwekkende oevers. Je bezoekt Keulen, Koblenz, Rüdesheim, Mannheim, Strassbourg en Wiesbaden en ziet de pittoreske Alsace regio en het fascinerende Rijn-landschap. Daarnaast kun je deelnemen aan verschillende excursies, die georganiseerd worden door DCS Alemannia! Op deze manier kun je veel zien, doen en te weten komen over bepaalde plekjes. via Traveldeal.nl.

De vier dekken op de DCS Alemannia hebben een vriendelijke en weldadige sfeer. Het restaurant en de panoramalounge met bar bevinden zich op het Panoramadek met rondom een Promenadedek. Een traplift verbindt het Panoramadek en het Rijndek. Het zonnedek biedt voldoende zitplaatsen, ligstoelen en een verwarmd zwembad om te ontspannen. Geniet op het achterdek van een geweldig uitzicht, ook bij slecht weer. Alle hutten op het Rijndek hebben grote kantelbare panoramische ramen. De twee kleinere ramen op het hoofddek kunnen niet worden geopend.
Geniet op het achterdek van een geweldig uitzicht, ook bij slecht weer. Alle hutten op het Rijndek hebben grote kantelbare panoramische ramen. De twee kleinere ramen op het hoofddek kunnen niet worden geopend.
Op het Rijndek vind je de receptie, de winkel en een leeshoek met boeken, bord- en kaartspellen. Aan boord worden gezellige thema-avonden, bingo en andere activiteiten georganiseerd..

Vaar mee met DCS Alemannia. Er wordt vertrokken vanuit Keulen, dat ligt in Nordrhein-Westfalen / Duitsland. Geniet van een 6-daagse riviercruise ‘highlights langs de Rijn’ langs diverse Duitse steden en langs Strassbourg o.b.v. volpension