Cruise Ms Michelangelo Cruise aanbieding vertrek Venetië

Geniet van een 5-daagse cruise naar romantisch Venetië, Mazzorbo en Chioggia incl. vlucht en o.b.v. all-inclusive light Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een 5-daagse cruisereis naar Venetië. Venetië is één van de uniekste steden in de wereld en een groot openluchtmuseum. Venetië staat voor charme op elke straathoek, een duik in de middeleeuwen en een waar carnaval voor de smaakpapillen. De stad is ontstaan uit de zee en gericht op de zee, en heeft sinds het prille begin haar liefde met het water verzegeld. Dwaal door de Venetiaanse straatjes en steegjes en ontdek de charme van deze oude handelsstad. Of maak een romantische gondeltocht door de Canal Granda. Het zal je tijdens deze cruisereis aan niets ontbreken. Je verblijft namelijk o.b.v. all-inclusive light aan boord van het schip Ms Michelangelo. via Traveldeal.nl.

Je vaart deze reis met het prachtige cruiseschip Ms Michelangelo. Het schip heeft 3 dekken: een zonnedek, een bovendek en een hoofddek. Het beschikt over een restaurant op het hoofddek. Hier kun je s’ avonds genieten van het diner. Het is uitgerust met grote ramen, zodat je tijdens de maaltijd van het prachtige landschap kunt genieten. Er bevindt zich aan de voorkant van het schip een loungebar met danspiste. In de avond vinden hier de dans en animatieavonden plaats. Op het zonnedek kun je ontspannen momenten beleven. Op het dek zijn ligstoelen aanwezig en kun je genieten van een panoramisch uitzicht. Je kajuit is voorzien van een badkamer met douche en toilet, telefoon, airconditioning en gratis Wi-Fi..

Vaar mee met Cruise Ms Michelangelo. Er wordt vertrokken vanuit Venetië, dat ligt in Veneto / Italië. Geniet van een 5-daagse cruise naar romantisch Venetië, Mazzorbo en Chioggia incl. vlucht en o.b.v. all-inclusive light