Cruise Dourovallei en Salamanca Cruise aanbieding vertrek Porto

MEGA LAST MINUTE DEAL!⚡Geniet van een 8-daagse cruise door de Douro vanaf Porto naar Salamanca o.b.v. volpension en incl. vlucht Boek nu deze cruise voor slechts Portugal en Spanje onthullen hun schatten tijdens een unieke cruise over de Douro. Ontdek Porto, een stad vol charme waar oud en nieuw perfect worden gecombineerd. Je bezoekt de charmante stad Lamego, wiens landschappen van groene heuvels een totale verandering van omgeving bieden. Je zal ook Guimarães en zijn fascinerende verhalen ontdekken die worden weerspiegeld in de vele monumenten en historische gebouwen die het herbergt. Uiteraard ontbreekt een bezoek aan een van de meest gefotografeerde steden van Spanje ook niet: Salamanca!
Je verblijft op het cruiseschip MS Miguel Torga of MS Vasco Gama (afhankelijk van je vertrekdatum). Op beide schepen zal het je aan niets zal ontbreken en verblijf je o.b.v. volpension.
##NERGENS GOEDKOPER! via Traveldeal.nl.

Afhankelijk van je afvaartdatum zal de reis gemaakt worden met de MS Miguel Torga of de MS Vasco de Gama. Beiden geweldige schepen met alle benodigde faciliteiten zoals een restaurant, lounge/bar (met dansvloer bij de MS Vasco de Gama) en een zwembad op het zonnedek.
**MS Miguel Torga**
Dit schip, gebouwd en ingehuldigd in 2017, eert de wijnen en architectuur van Porto. De bordeauxrode kleur, het blonde hout en de zwarte stalen banden doen ons denken aan de Porto wijn en zijn vaten. De vastgenagelde staalconstructies en de foto’s bij de receptie doen verwijzen naar de architectuur van de Eiffelbrug, die het stadscentrum zijn bijzondere karakter geeft. De grote ramen geven je de mogelijkheid om het landschap te bekijken vanuit het restaurant of vanuit je kajuit.
**MS Vasco de Gama**
Genoemd naar de beroemde Portugese navigator die de route naar India ontdekte, vaart het MS Vasco da Gama op de Douro. Je kunt er unieke landschappen bewonderen, gebeeldhouwd door de natuur en gevormd door de mens, langs een betoverende vallei waar de beroemde Porto wijn ontstaan is. Volledig gerenoveerd in 2014, de MS Vasco da Gama is een schip met 4 ankers met een lengte van 75 meter en een breedte van 11,40 meter. De inrichting is goed doordacht en de sfeer is zowel elegant als gezellig en in perfecte harmonie met zijn omgeving. De gele tinten kenmerken de zonnige omgeving en geven het schip een aangenaam gevoel van helderheid..

Vaar mee met Cruise Dourovallei en Salamanca. Er wordt vertrokken vanuit Porto, dat ligt in Costa Verde / Portugal. MEGA LAST MINUTE DEAL!⚡Geniet van een 8-daagse cruise door de Douro vanaf Porto naar Salamanca o.b.v. volpension en incl. vlucht