Holland America Line Nieuw Statendam – afvaart Rotterdam Cruise aanbieding vertrek Rotterdam – Cruise Terminal

Geniet van een luxe 15-daagse cruise vanuit Rotterdam naar Noorwegen, de Noordkaap, Shetlandeilanden, Schotland en Engeland incl. volpension of all-inclusive light Boek nu deze cruise voor slechts Ahoy daar, avonturiers!
Het is tijd om je zeemanshart te laten zingen en je vakantie op de Nieuw Statendam te beginnen! De trossen gaan los in de bruisende haven van Rotterdam. Laat het avontuur maar beginnen! Maar eerst, voordat je de eerste bestemming bereikt, heb je een dag vol ontdekkingen op zee. Verken het schip en ontdek alle verborgen juweeltjes die het te bieden heeft. Of je nu zin hebt in een heerlijke maaltijd, een verfrissende cocktail aan de bar, of gewoon wilt genieten van wat entertainment, deze dag staat garant voor plezier en ontspanning! Na een dag vol zeebriesjes, is het tijd om aan te meren in Ålesund, Noorwegen. Deze betoverende stad, herbouwd in prachtige Jugendstil-stijl, wacht op je om ontdekt te worden. Wandel door de kleurrijke straten, beklim de Aksla-berg voor een adembenemend uitzicht, of verken de majestueuze Geirangerfjord. En zo gaat het avontuur verder, van de middeleeuwse pracht van Trondheim tot de ruige schoonheid van Honningsvåg en de adembenemende landschappen van Lofoten. Elke stop biedt nieuwe mogelijkheden voor avontuur en ontdekking.
Maar vergeet niet, het leven op zee is net zo betoverend als de bestemmingen aan land. Dus geniet van dagen vol plezier aan boord voordat je de volgende bestemming bereikt. Van de charmante straten van Lerwick tot de bruisende energie van Londen, elke halte biedt iets unieks om te verkennen en te ervaren. En als de tijd komt om afscheid te nemen in Rotterdam, neem dan de herinneringen van deze onvergetelijke reis mee naar huis. Dus pak je koffers, stel je kompas in op avontuur, en laten we samen de wereld verkennen, één haven tegelijk!
##Extra voordeel als je boekt vóór 30 april 2024! via Traveldeal.nl.

Vloeiende lijnen en dramatische ruimtes maken van de Nieuw Statendam van Holland America een moderne schoonheid. Het is het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse, en het ontwerp is geïnspireerd op de elegante rondingen van muziekinstrumenten. Je hebt de keuze uit een groot aantal innovatieve eetgelegenheden en entertainmentopties, van Rudi’s Sel de Mer tot Nami Sushi, de Rolling Stone Rock Room, B.B. King’s Blues Club en het visueel verbluffende World Stage met twee verdiepingen. Iedere dag aan boord wordt u overheerlijke dineropties, entertainment van wereldklasse en verrijkende activiteiten aangeboden..

Vaar mee met Holland America Line Nieuw Statendam – afvaart Rotterdam. Er wordt vertrokken vanuit Rotterdam – Cruise Terminal, dat ligt in Zuid-Holland / Nederland. Geniet van een luxe 15-daagse cruise vanuit Rotterdam naar Noorwegen, de Noordkaap, Shetlandeilanden, Schotland en Engeland incl. volpension of all-inclusive light