Holland America Line Nieuw Statendam – afvaart Rotterdam Cruise aanbieding vertrek Rotterdam – Cruise Terminal

Geniet van een luxe 15-daagse cruise vanaf Rotterdam naar Madeira, de Canarische Eilanden, Gibraltar en Spanje o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Laat je meevoeren naar het zonovergoten Portugal en Spanje. Proef wijn op het bloemeneiland Madeira, geniet van een gouden strand op de Canarische Eilanden en verken de Saint Michael’s Cave in Gibraltar. Tijdens deze 15-daagse reis worden de mooiste bestemmingen in de Altantische Oceaan gecombineerd met een heerlijk verblijf aan boord van de Nieuw-Statendam. Aan boord zal het je dan ook aan niets ontbreken! Iedere dag worden je overheerlijke dineropties, entertainment van wereldklasse en verrijkende activiteiten aangeboden. Je verblijft aan boord o.b.v. volpension en wil je helemaal ontzorgd zitten? Dan heb je zelfs de mogelijkheid om te boeken o.b.v. all-inclusive.
##Boek vóór 29 februari 2024 en ontvang vele extra’s wanneer je inclusief Have It All pakket boekt! via Traveldeal.nl.

Vloeiende lijnen en dramatische ruimtes maken van de Nieuw Statendam van Holland America een moderne schoonheid. Het is het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse, en het ontwerp is geïnspireerd op de elegante rondingen van muziekinstrumenten. Je hebt de keuze uit een groot aantal innovatieve eetgelegenheden en entertainmentopties, van Rudi’s Sel de Mer tot Nami Sushi, de Rolling Stone Rock Room, B.B. King’s Blues Club en het visueel verbluffende World Stage met twee verdiepingen. Iedere dag aan boord wordt u overheerlijke dineropties, entertainment van wereldklasse en verrijkende activiteiten aangeboden..

Vaar mee met Holland America Line Nieuw Statendam – afvaart Rotterdam. Er wordt vertrokken vanuit Rotterdam – Cruise Terminal, dat ligt in Zuid-Holland / Nederland. Geniet van een luxe 15-daagse cruise vanaf Rotterdam naar Madeira, de Canarische Eilanden, Gibraltar en Spanje o.b.v. volpension