Costa Toscana – afvaart Mallorca Cruise aanbieding vertrek Palma de Mallorca – cruise terminal

CRUISE MANIA ACTIE! Geniet 8 dagen van een luxe cruise naar Spanje, Italië én Frankrijk o.b.v. volpension of all inclusive incl. vlucht (en optioneel met strandverlenging) Boek nu deze cruise voor slechts Maak je klaar voor een luxe en onvergetelijke cruise! De Costa Toscana is een prachtig schip dat je in alle comfort laat genieten van deze reis. De cruise start op het heerlijke eiland Mallorca en vaart vanaf daar naar het bijzondere Sicilië. De volgende stop is de toegangspoort naar Rome, Civitavecchia, waar je een bezoek aan de indrukwekkende stad kunt brengen. In Savona en Marseille shop je de mooiste souvenirs om vervolgens in Barcelona de lekkerste tapas te gaan eten. De focus van het schip waar je op verblijft richt zich op de Italiaanse gastvrijheid en service die je mag verwachten tijdens je cruise. Een uitgebreid amusementsprogramma, fitness-, wellness-, sparuimte en indrukwekkende shows
zorgen ervoor dat niets een ontspannen vakantie in de weg staat!
##NERGENS GOEDKOPER! via Traveldeal.nl.

Van een stuiterende tennisbal naar het geluid van een voetbal tot de loopbanden van Techno Gym. Om erna heerlijk te ontspannen in de spa, waar je geniet van de behandelingen.
Hoe zit het met een gokje wagen aan de draaiende roulette tafel of jouw geluk te beproeven aan de vele fruitmachines? Iets vergeten mee te nemen aan boord of gewoon heerlijk shoppen, ook dit is mogelijk met de vele winkels aan boord. Het zijn allemaal activiteiten die jouw dag opfleuren aan boord van Costa Toscana. Vakantieplezier met het hele gezin op zee is gegarandeerd, omdat er voor ieder wat wils is aan boord. Kinderen en tieners kunnen deelnemen aan alle activiteiten die gericht zijn op verschillende leeftijdsgroepen, terwijl ouders kunnen ontspannen en genieten. Op Costa Toscana is er een restaurant met speciale kindermenu’s. Er zijn vele verschillende menu’s in alle andere restaurants die de specialiteiten bieden, zoals de Teppanyaki, de Pummid’Oro Pizzeria en het Laboratorio del Gusto (Taste Lab), waar je kunt leren hoe je samen je eigen diner kunt maken met de chefs. Er zijn 19 bars aan boord om uit te kiezen met ieder z’n eigen sfeer. De themabars, die allemaal de beste drankjes uit Italië serveren, van aperitieven, fantastische wijnen tot aan koffie..

Vaar mee met Costa Toscana – afvaart Mallorca. Er wordt vertrokken vanuit Palma de Mallorca – cruise terminal, dat ligt in Mallorca / Spanje. CRUISE MANIA ACTIE! Geniet 8 dagen van een luxe cruise naar Spanje, Italië én Frankrijk o.b.v. volpension of all inclusive incl. vlucht (en optioneel met strandverlenging)