Royal Caribbean Cruises

Ruil het vasteland voor een drijvend resort. Waarom zou u tijdens uw vakantie op het vasteland blijven, wanneer de zee zoveel meer te bieden heeft? Met Royal Caribbean International wachten 22 van ’s werelds meest innovatieve cruiseschepen op ontdekking. Bij welke andere maatschappij kunt u schaatsen, surfen of aan een zipline van de ene naar de andere kant van het schip zoeven? U beslsist wat u doet en waar u vaart: dicht bij huis of aan de andere kant van de wereld.

Royal Caribbean International is niet bang om de regels om te gooien, vooroordelen te negeren en de grenzen van de fantasie te verleggen. Aan boord van deze schepen is nu eenmaal alles mogelijk. Negen dekken hoog zweven aan een zipline, dineren in een drijvende binnentuin, ijsschaatsen in de Caribbean, bergen beklimmen in de Middellandse Zee, verbluffende Broadway-shows bijwonen of een ritje maken op de eerste draaimolen op zee. Het zal u dan ook niet verbazen dat Royal Caribbean de meest innovatieve schepen in de cruise-industrie heeft. 

Schepen Royal Caribbean

In de Caribbean staan ’s werelds grootste schepen Oasis of the Seas en Allure of the Seas garant voor een ongeëvenaarde cruise-ervaring: 7 baanbrekende ‘omgevingen’, 18 passagiersdekken, 25 eetgelegenheden, meer dan 35 bars en lounges en een verbluffend aanbod aan entertainment. Oostelijke of Westelijke Caribbean? U beslist. Maar ook in onze andere scheeps-klasses zijn we continu bezig om grenzen te verleggen, zodat u elke keer weer de vakantie van uw leven beleeft.

Zo vindt u op de Splendour of the Seas een iPad in elke hut. Gasten krijgen via het tablet toegang tot de dagelijkse Cruise Compass met alle activiteiten en evenementen, kunnen roomservice bestellen, vaarschema en landexcursies raadplegen, hun rekening bijhouden, surfen op het internet en films bekijken.

Het programma wordt de komende twee jaar uitgebreid naar alle schepen van de Vision-klasse wanneer deze een verjongingsbeurt ondergaan. De schepen worden daarbij volledig Wifi voorzien zodat passagiers hun iPad ook buiten de hut kunnen gebruiken. 

Een Royal Caribbean-cruise is een familieprodukt bij uitstek. Alle leden van het gezin vinden op onze schepen hun gading. Wist u bijvoorbeeld dat Royal Caribbean International een jeugdprogramma aanbiedt voor zes verschillende leeftijdsgroepen, van 3 tot 17 jaar? Daarnaast is er een speciale opvang voor baby’s en kleuters van 6 tot 36 maanden. Echt onvergetelijk wordt het voor de jongste cruisers wanneer ze ontbijten met Shrek en Fiona, feesten met de karakters uit de Madagascar-animatiefilms en genieten van De Gelaarsde Kat of Kung Fu Panda in onze 3D-theaters. De Dreamworks Experience is reeds beschikbaar aan boord van Liberty of the Seas, Allure of the Seas en Freedom of the Seas.
Tevens willen wij erop wijzen dat kinderen onder de 12 jaar die de hut delen met twee betalende volwassenen op diverse cruises alleen de havengelden en fooien betalen.

Samenwerking Dreamworks Animation

Royal Caribbean International is een uniek samenwerkingsverband met Dreamworks Animation aangegaan. Dit samenwerkingsverband laat grote én kleine gasten oog in oog staan met Shrek, Prinses Fiona, de dieren uit Madagascar, Kung Fu Panda en alle andere hoofdrol-spelers uit bekende kaskrakers van Dreamworks Animation. 

FAMILY TIME PROGRAMMA

Nieuw voor Royal Caribbean International is het zogenaamde Family Time Programma. Op een geselecteerd aantal Europa afvaarten betalen (maximaal 2) kinderen tot en met 11 jaar alleen de havengelden en taxes (en eventuele fooien en brandstoftoeslag), mits zij bij 2 vol betalende gasten in dezelfde hut verblijven. Dit Family Time Programma is van toepassing op verschillende schepen van Royal Caribbean International: Adventure of the Seas, Brilliance of the Seas, Liberty of the Seas, Mariner of the Seas, Navigator of the Seas, Splendour of the Seas, Vision of the Seas en Voyager of the Seas begroeten graag de jongere cruisers onder ons!