Oasis of the Seas – Afvaart Miami Cruise aanbieding vertrek Miami – Cruise Terminal

Geniet van een 10-daagse tropische cruise met het luxe schip ‘Oasis of the Seas’ incl. vlucht en o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Ontdek de wereld met de Oasis of the Seas! Het cruiseschip kun je vergelijken met een varende stad: echt alles, maar dan ook alles is aan boord van dit schip te vinden. Denk hierbij aan casino, zwembaden, bioscoop, klimmuur, surfsimulator, wellnesscentrum, bars, maar liefst 25 eetgelegenheden, ijsbaan, zipline en nog veel en veel meer. Dus die heerlijke zeedagen kom jij wel door! Je reis begint in Miami waar je de eerste nacht in een hotel verblijft, zodat je uitgerust aan je luxe cruise kunt beginnen. Eenmaal aan boord van het reusachtige schip kun je alles op eigen tempo gaan ontdekken. Tijdens je cruise kom je bij unieke en geweldige plekken. Je gaat naar Nassau, het tropische Cococay, Haiti en Jamaica!
Kortom, Oasis of the Seas belooft een onvergetelijke cruise-ervaring, waar je kunt genieten van avontuur, ontspanning, entertainment en luxe, allemaal op één schip in combinatie met een bezoek aan de prachtigste eilanden. Stap aan boord en maak je klaar voor een reis vol plezier, verrassingen en onvergetelijke momenten! via Traveldeal.nl.

Ontdek het Royal Caribbean-schip waarmee het allemaal begon. Oasis of the Seas heeft een baanbrekend ontwerp dat bestaat uit zeven verschillende buurten, elk boordevol verbazingwekkende, innovatieve ervaringen op zee zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Als je op zoek bent naar groots avontuur op zee, dan vind je het hier.
Er zijn maar liefst 25 verschillende eetgelegenheden aan boord, 4 zwembaden en 10 bubbelbaden. Bij de 2 FlowRider surfsimulators kun je leren surfen. Ook rotsklimmen is mogelijk op dit schip. Meer adrenaline nodig? Zoef dan met en zipline naar de andere kant van het schip. Er is zelfs een ijsbaan aanwezig! Je zult ogen te kort komen aan boord van de Oasis of the Seas! In de hutten zal het je ook aan niets ontbreken met heerlijke bedden en een interactieve tv..

Vaar mee met Oasis of the Seas – Afvaart Miami. Er wordt vertrokken vanuit Miami – Cruise Terminal, dat ligt in Florida / Verenigde Staten. Geniet van een 10-daagse tropische cruise met het luxe schip ‘Oasis of the Seas’ incl. vlucht en o.b.v. volpension