Norwegian Star – afvaart Rio de Janeiro Cruise aanbieding vertrek Rio de Janeiro

Stap aan boord van de Norwegian Star voor een onvergetelijke trans-Atlantische cruise van Rio de Janeiro naar Lissabon. Terwijl je de Atlantische Oceaan oversteekt, word je verwend met luxe en comfort aan boord van dit prachtige schip.
Geniet van de weelderige voorzieningen, waaronder meerdere restaurants, bars, een zwembad, spa en een fitnesscentrum.
Onderweg naar Lissabon heb je de kans om enkele van ’s werelds meest iconische bestemmingen te verkennen, zoals de exotische stranden van Brazilië, de stranden en natuur van Kaapverdië en prachtige steden op de Canarische eilanden. Of je nu wilt zonnebaden op het dek, deelnemen aan spannende excursies aan wal of gewoon genieten van de ontspannen sfeer aan boord, deze trans-Atlantische cruise belooft de reis van je leven te worden! Boek nu deze cruise voor slechts 0.00 via Traveldeal.nl.

21-daagse trans-Atlantische cruise o.b.v. volpension vanaf Brazilië naar Kaapverdië, Canarische Eilanden, Madeira en Portugal incl. vluchten en verblijf in Rio!.

Vaar mee met Norwegian Star – afvaart Rio de Janeiro. Er wordt vertrokken vanuit Rio de Janeiro, dat ligt in Rio de Janeiro / Brazilië. Stap aan boord van de Norwegian Star voor een onvergetelijke trans-Atlantische cruise van Rio de Janeiro naar Lissabon. Terwijl je de Atlantische Oceaan oversteekt, word je verwend met luxe en comfort aan boord van dit prachtige schip.
Geniet van de weelderige voorzieningen, waaronder meerdere restaurants, bars, een zwembad, spa en een fitnesscentrum.
Onderweg naar Lissabon heb je de kans om enkele van ’s werelds meest iconische bestemmingen te verkennen, zoals de exotische stranden van Brazilië, de stranden en natuur van Kaapverdië en prachtige steden op de Canarische eilanden. Of je nu wilt zonnebaden op het dek, deelnemen aan spannende excursies aan wal of gewoon genieten van de ontspannen sfeer aan boord, deze trans-Atlantische cruise belooft de reis van je leven te worden!