Nijl cruise Cruise aanbieding vertrek Luxor

Geniet van een unieke 15-daagse cruise over rivier De Nijl in Egypte o.b.v. volpension en incl. vlucht Boek nu deze cruise voor slechts Genieten van een onvergetelijke reis naar Egypte! Dat is wat de cruisereis over De Nijl je te bieden heeft. De hele lengte van De Nijl wordt afgereisd, van Aswan tot Caïro! Je gaat millennia-oude tempels bezoeken maar nog veel meer! Zo bewonder je de grote piramides, versierde grafkamers en de schatten van de farao’s in het Egyptisch Museum. Het rijk van farao Achnaton en zijn vrouw Nefertiti biedt verbazingwekkende indrukken. Liefdevol verzorgd door de vriendelijke scheepsbemanning, geniet je van de gevarieerde landschappen en Nijl-oases. Dit wordt een onvergetelijke reis! via Traveldeal.nl.

Nijlcruises met premium schepen De 1AVista schepen op de Nijl bieden een hoog niveau van comfort en voldoen aan de huidige internationale veiligheidsvoorschriften. Er wordt alleen gewerken uitsluitend met bekende rederijen en alleen contractschepen van de premiumklasse (landencategorie: 5 sterren) zoals MS Monica of MS Salacia. De schepen zijn goed uitgerust, hebben 4 tot 5 dekken en een groot zonnedek met een klein zwembad. Het vriendelijke, hoffelijke Egyptische servicepersoneel zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt aan boord. Welkom in de Nijl! Naast MS Monica en MS Salacia worden ook andere schepen in de 5-sterren landencategorie ingezet, zoals B. MS Dolphin, MS Stephanie, MS Tiyi of MS Laube du Nile.Tijdens deze prachtige Nijlcruise verblijf je op het schip i.e. MV Monica, MV Tiyi. Het schip is uitgerust met alle benodigde voorzieningen. Groot zonnedek, gedeeltelijk overdekt, met comfortabele tuinmeubelen en ligstoelen en een klein zwembad. Restaurant dat plaats biedt aan alle passagiers. Verder salon, salon, bar, receptie, souvenirwinkel en wasservice. Alle schepen zijn volledig voorzien van airconditioning. Aan boord heerst een gezellige en ongedwongen vakantiesfeer. Valuta aan boord is het Egyptische pond (euro’s worden geaccepteerd). In de salon zijn er dansavonden, folkloristische optredens, lezingen. De hutten zijn zeer ruim, afhankelijk van het schip tussen de 14-18 m2. Op het benedendek (hoofddek/Nijldek) zijn er kleinere ramen/patrijspoorten, hutten op het midden- en bovendek hebben panoramische ramen. De hutten zijn uitgerust met douche/toilet, tv, regelbare airconditioning, muziekkanaal en een koelkast/minibar..

Vaar mee met Nijl cruise. Er wordt vertrokken vanuit Luxor, dat ligt in East bank / Egypte. Geniet van een unieke 15-daagse cruise over rivier De Nijl in Egypte o.b.v. volpension en incl. vlucht