MV La Belle de L’adriatique Cruise aanbieding vertrek Čilipi

Adembenemende 8-daagse Adriatische Zee cruise o.b.v. volpension en ontdek Kroatië en Montenegro incl. vlucht Boek nu deze cruise voor slechts Unieke tussenstops, prachtige landschappen en historische steden. Tijdens deze adembenemende 8-daagse cruisereis in Kroatië en Montenegro is het optimaal genieten. Je bezoekt Dubrovnik de ‘parels van de Adriatische Zee’ maar ook Trogir, Hvar, Korcula en Koter zijn prachtig! Je wandelt door de prachtige nationale parken Mljet en Krka. Geniet hier van de uitzonderlijke schoonheid in de omgeving en de indrukwekkende watervallen. Je verblijft o.b.v. volpension op het cruiseschip MV La Belle De L’adriatique, waar het je aan niets zal ontbreken. via Traveldeal.nl.

De MV La Belle de l’Adriatique, gerenoveerd in 2017, biedt een eigentijdse en warme omgeving aan om de Middellandse Zee en de Adriatische kust te ontdekken. Tinten van groen en goud geven het schip een elegante en zonnige stijl. Dit schip met 4 dekken meert aan in het hartje van de steden en verwelkomt slechts 197 passagiers aan boord. De kajuiten op het bovendek en op het inschepingsdek hebben grote ramen. De kajuiten op het beneden- en hoofddek hebben patrijspoorten. Op het hoofddek bevindt zich het restaurant waar alle maaltijden worden geserveerd tijdens de cruise. Op het inschepingsdek zal de salon/bar je verwelkomen tijdens de gezellige avonden. Het grote zonneterras beschikt over twee bubbelbaden en ligstoelen..

Vaar mee met MV La Belle de L’adriatique. Er wordt vertrokken vanuit Čilipi, dat ligt in Dalmatië / Kroatië. Adembenemende 8-daagse Adriatische Zee cruise o.b.v. volpension en ontdek Kroatië en Montenegro incl. vlucht