MSC Seaside – afvaart Fort-de-France Cruise aanbieding vertrek Fort-de-France

8-daagse luxe cruise vanaf Martinique naar Guadeloupe, St. Lucia, Barbados, Grenada en Saint Vincent & de Grenadines o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Tropischer wordt het niet deze vakantie! Geniet met volle teugen van een geweldige cruise door de Frans Caribbean en de Antillen. Geniet van de prachtige natuur, kraakheldere zee en het geweldige klimaat. Tijdens deze cruise ontdek je Guadeloupe, St. Lucia, Barbados, Grenada en Saint Vincent & de Grenadines. Bestemmingen waar je normaal niet zo gauw komt, gecombineerd in 1 geweldige reis. De cruise begint in Martinique waar je vanaf Brussels South Charleroi Airport op vliegt. Laat je tijdens de cruise in de watten leggen door het vriendelijke personeel aan boord van de MSC Seaside. De Waterfront Boardwalk is perfect voor een ontspannen wandeling aan boord, op een gegeven moment wordt het een glazen skywalk waar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de zee. De promenade biedt toegang tot een breed scala aan restaurants, bars en andere plekken om te ontspannen. En met een higtech thater, bowlingbanen en interactief waterpark hoef je je aan boord geen moment te vervelen! via Traveldeal.nl.

De MSC Seaside werd in december van 2017 geïntroduceerd en is voorzien van moderne technologieën en een grote variatie in entertainment. Daarnaast beschikt de MSC Seaside over één van de grootste en meest interactieve Aquaparken op zee. Het eerste cruiseschip met een Slide boarding technologie; een combinatie van een glijbaan en een interactief spel, geschikt voor alle leeftijden! Winkelen doe je op de overdekte boulevard, waar je tevens diverse bars, specialiteitenrestaurants en de langste LED koepel op zee vindt.
Het is mogelijk om vanuit alle hoeken van het schip te genieten van het uitzicht op zee, Via de ‘360 ° Waterfront Boardwalk’ geniet je vanuit alle hoeken van het schip van een prachtige kijk op zee. Het panoramische zwembad op dek 16 en de panoramische liften bieden je nog meer adembenemende uitzichten. De MSC Seaside biedt veel attracties voor gezinnen, waaronder een waterpark, een bowlingbaan en een touwbaan. Kortom: dit innovatieve schip biedt alles waar de moderne cruisereiziger naar op zoek is!.

Vaar mee met MSC Seaside – afvaart Fort-de-France. Er wordt vertrokken vanuit Fort-de-France, dat ligt in Martinique / Martinique. 8-daagse luxe cruise vanaf Martinique naar Guadeloupe, St. Lucia, Barbados, Grenada en Saint Vincent & de Grenadines o.b.v. volpension