MSC Seaside – afvaart Fort-de-France Cruise aanbieding vertrek Fort-de-France

8-daagse luxe cruise vanaf Martinique naar Guadeloupe, St. Maarten, Antigua & Barbuda, St. Kitts & Nevis en Dominica o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Een unieke reis naar een prachtige tropische locaties! Tijdens deze reis ontdek je de Frans Caribbean en de Antillen. Hoe gaaf is dat! Bewonder de prachtige natuur, kraakheldere zee en natuurlijk het heerlijke warme weer mag niet ontbreken. Tijdens deze cruise kom je langs de volgende bestemmingen: Fort-de-France, Pointe-a-Pitre, Philipsburg, St. John’s, Basseterre en Roseau. Locaties die je zullen verrassen en jij je ogen uit zult kijken. Je vliegt naar Fort-de-France waar je zult inschepen op de MSC Seaside met al zijn faciliteiten. De Waterfront Boardwalk is perfect voor een ontspannen wandeling aan boord, op een gegeven moment wordt het een glazen skywalk waar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de zee. De promenade biedt toegang tot een breed scala aan restaurants, bars en andere plekken om te ontspannen. En met een higtech thater, bowlingbanen en interactief waterpark hoef je je aan boord geen moment te vervelen! via Traveldeal.nl.

De MSC Seaside werd in december van 2017 geïntroduceerd en is voorzien van moderne technologieën en een grote variatie in entertainment. Daarnaast beschikt de MSC Seaside over één van de grootste en meest interactieve Aquaparken op zee. Het eerste cruiseschip met een Slide boarding technologie; een combinatie van een glijbaan en een interactief spel, geschikt voor alle leeftijden! Winkelen doe je op de overdekte boulevard, waar je tevens diverse bars, specialiteitenrestaurants en de langste LED koepel op zee vindt.
Het is mogelijk om vanuit alle hoeken van het schip te genieten van het uitzicht op zee, Via de ‘360 ° Waterfront Boardwalk’ geniet je vanuit alle hoeken van het schip van een prachtige kijk op zee. Het panoramische zwembad op dek 16 en de panoramische liften bieden je nog meer adembenemende uitzichten. De MSC Seaside biedt veel attracties voor gezinnen, waaronder een waterpark, een bowlingbaan en een touwbaan. Kortom: dit innovatieve schip biedt alles waar de moderne cruisereiziger naar op zoek is!.

Vaar mee met MSC Seaside – afvaart Fort-de-France. Er wordt vertrokken vanuit Fort-de-France, dat ligt in Matinique / Matinique. 8-daagse luxe cruise vanaf Martinique naar Guadeloupe, St. Maarten, Antigua & Barbuda, St. Kitts & Nevis en Dominica o.b.v. volpension