MSC Opera – afvaart Dubai Cruise aanbieding vertrek Dubai – Cruise Terminal

9-daagse luxe cruise Dubai, Khaseb, Muscat, Abu Dhabi en Sir Bani Yas o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts De bestemming roept de Oosterse sferen, turquoise zeelandschappen en warme woestijnzanden op. Geniet van een luxe 8-daagse cruise naar het Midden-Oosten. Tijdens je reis doe je o.a. de volgende bestemmingen aan: Dubai, Abu Dhabi, Sir Bani Yas, Muscat en Khasab. Dubai en Abu Dhabi zullen je verassen met hun gedurfde, futuristische architectuur en het eiland Sir Bani Yas zal je betoveren door het prachtige droomstrand of door een safari tussen de mangrove, de woestijn en de beschermde baaien. En niet te vergeten Oman. In Khasab en Muscat ontdek je de betoverde atmosfeer van de duizend -en -één nachten. Kortom, een magische reis die je niet snel zult vergeten! via Traveldeal.nl.

De MSC Opera is in 2015 volledig gerenoveerd volgens de huidige moderne maatstaven. Het is een middelgroot schip dat ruimte biedt aan ca. 2600 passagiers. Aan boord van de MSC Opera zal het je aan niets ontbreken; geniet van een cocktail aan de bar van één van de zwembaden of relax in een bubbelbad in de Aurea Spa. De MSC Opera heeft diverse mogelijkheden om te dineren aan boord. Het La Carvella en L’Approdo restaurant is beschikbaar voor ontbijt, lunch en diner en heeft elke avond een ander thema. Buffetrestaurant Le Vele is open voor elke maaltijd en in Il Patio kan men genieten van snacks. Liever een espresso in de koffiebar of zelfgemaakte Italiaans ijs? Geniet dan in de ijssalon. Na het diner kun je genieten van een show in de Teatro dell’ Opera. Ook kun je een gokje wagen in het casino, dansen tot in de late uurtjes bij Byblos Discoteca of naar één van de diverse bars voor een heerlijke cocktail. Kijk in de Sotto Vento Pub naar live-uitzendingen van sportevenementen. Voor kinderen zijn er diverse kinderclubs..

Vaar mee met MSC Opera – afvaart Dubai. Er wordt vertrokken vanuit Dubai – Cruise Terminal, dat ligt in Dubai / Verenigde Arabische Emiraten. 9-daagse luxe cruise Dubai, Khaseb, Muscat, Abu Dhabi en Sir Bani Yas o.b.v. volpension