MSC Meraviglia Cruise aanbieding vertrek Orlando – Cruise Terminal

10-daagse luxe Caribbean & de Antillen cruise langs de Bahama’s, Belize en Mexico o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Het Caribisch gebied: een droombestemming voor velen. De caribbean is altijd een van de mooiste en meest fascineerde bestemmingen ter wereld! Een fantastische bestemming voor een ieder die wil ontspannen in een prachtige omgeving omringd met uitgestrekte witte stranden, palmbomen en een turquoise zee. Je bezoekt eerst het land van de sombrero’s, tequila en de oude Maya-cultuur, of terwijl Mexico! Belize is het tropische paradijs en zeer geliefd bij cultuurliefhebbers. Hier vind je verschillende landschappen. Van de felblauwe Cariben zee tot de groene jungle en wildlife in het binnenland. Ook breng je een bezoek aan één van de aanmeerhavens van Ocean Cay MSC Marine Reserve. Dit is een uniek plekje op de Bahama’s. Ontdek hier de schoonheid van de zee, of geniet van een ontspannende massage in een cabana. De dagen dat je op zee zit, kan je je prima vermaken op het cruiseschip. Neem een duik in het zwembad, geniet van de prachtige panoramische uitzichten, of kom helemaal tot rust in de spa, terwijl de kinderen zich vermaken in de Kids Club. Dit wordt een reis om nooit meer te vergeten! via Traveldeal.nl.

MSC Meraviglia zit boordevol buitengewone functies die in elk seizoen de perfecte ervaring op zee bieden. Aan boord kun je genieten van uitstekende, authentieke eetgelegenheden en fantastisch amusement met nieuwe panoramische ruimtes, een tweedeks “binnenpromenade” met een 480 vierkante meter grote LED-koepel en een spectaculair amusementsterrein verbonden met een openluchtwaterpark. MSC Meraviglia is ook een van de schepen die naar onze exclusieve Bahamaanse bestemming Ocean Cay MSC Marine Reserve varen..

Vaar mee met MSC Meraviglia. Er wordt vertrokken vanuit Orlando – Cruise Terminal, dat ligt in Orlando / Verenigde Staten. 10-daagse luxe Caribbean & de Antillen cruise langs de Bahama’s, Belize en Mexico o.b.v. volpension