MS Olympia – afvaart Keulen Cruise aanbieding vertrek Keulen

Gezellige 6-daagse minicruise over de Rijn en de Moezel o.b.v. all-inclusive Boek nu deze cruise voor slechts Tijdens deze minicruise kun je even helemaal tot rust komen. De MS Olympia is een ruim schip en heeft prachtige decoraties. Geniet van heerlijke diners en drankjes aan boord terwijl de mooiste wijndorpjes en spectaculaire kastelen aan je voorbij glijden. Je vaart over de Rijn en de Moezel en ziet dus verschillende landschappen met elk hun eigen charme. Ontdek de stad Koblenz en verwonder je over de prachtige ligging van Cochem. Geniet van dit drijvende hotel en ontspan! via Traveldeal.nl.

Welkom op de MS Olympia. Het schip heeft een lichte, warme maar ook moderne sfeer. Er is een ruime lounge met bar aan boord waar je rustig kunt zitten en van het uitzicht en je drankje kunt genieten. Ook tijdens het eten in het restaurant hoef je het uitzicht niet te missen door de grote ramen aan weerszijden..

Vaar mee met MS Olympia – afvaart Keulen. Er wordt vertrokken vanuit Keulen, dat ligt in Nordrhein-Westfalen / Duitsland. Gezellige 6-daagse minicruise over de Rijn en de Moezel o.b.v. all-inclusive