MS Fluvius – afvaart Keulen Cruise aanbieding vertrek Keulen

12-daagse all-inclusive riviercruise van Keulen naar Parijs incl. transfer van Parijs naar Keulen Boek nu deze cruise voor slechts Je begint je 12-daagse reis in de kathedraalstad Keulen en reist op je gemak de Rijn af naar de Nederlandse universiteitsstad Nijmegen. Doorkruis de Rijn-Maas-Scheldedelta tot je Vlaams-Antwerpen bereikt. Van daaruit ga je verder via België naar Frankrijk. Nadat je door een scheepstunnel! bent gevaren, bereik je de pittoreske oevers van de rivier de Oise, waarop je verder afdaalt naar de monding van de Seine. Je reis door vier landen, eindigt in hartje Parijs, de Franse hoofdstad met zijn vele beroemde bezienswaardigheden. via Traveldeal.nl.

Welkom op de MS Fluvius! Het schip werd in 1960 gebouwd als vrachtschip en is door de jaren heen volledig heropgebouwd naar een gezellig riviercruiseschip. Doordat het schip compact van formaat is, kan het op de mooiste en kleinste waterwegen varen. Onder het genot van een lekker drankje kun je genieten van een prachtig uitzicht van de omgeving. De hutten zijn allemaal uitgerust met een douche , toilet airconditioning en TV. Op het bovendek kun je bij mooi weer genieten van een zonnetje..

Vaar mee met MS Fluvius – afvaart Keulen. Er wordt vertrokken vanuit Keulen, dat ligt in Nordrhein-Westfalen / Duitsland. 12-daagse all-inclusive riviercruise van Keulen naar Parijs incl. transfer van Parijs naar Keulen