MS Elbe Princesse II Cruise aanbieding vertrek Praag

Geniet van een 7-daagse riviercruise Praag, Dresden en de kastelen van de Bohemen o.b.v. all-inclusive light en incl. vlucht Boek nu deze cruise voor slechts Ontdek de vele verborgen schatten van de Bohemen op deze exclusieve 7-daagse reis. Kom in contact met de natuur tijdens excursies naar topbestemmingen in idyllische landschappen langs de rivieren de Elbe en de Moldau. Je brengt een bezoek aan Praag en Dresden, authentieke steden die charme uitstralen met een rijke culturele en architectonische geschiedenis. Je verblijft op de MS Elbe Princesse, waar het je aan niets ontbreekt, want je verblijft o.b.v. all-inclusive light!
De hoogtepunten van deze reis zijn o.a. de gouden stad Praag, de kastelen van Bohemen en Dresden, het ‘Florence van de Elbe’. via Traveldeal.nl.

De MS Elbe Princesse II, die zich aansluit bij zijn identieke zusterschip – Elbe Princesse – werd in 2018 ingehuldigd en vaart over de rivier de Elbe. Het interieur is ingericht in natuurlijke tinten – kaki, smaragd en anijs – die doen denken aan de overvloedige natuur langs de rivieroevers. Fluwelen en messing accenten op het meubilair voegen een gezellige en chique allure toe. De hutten op het hoofddek hebben grote ramen en de hutten op het bovendek hebben een Frans balkon met glazen schuifdeuren. Alle maaltijden tijdens de cruise worden geserveerd in het restaurant op het hoofddek, dat rechtstreeks toegankelijk is vanuit de lounge en bar. Het restaurant is omgeven door panoramische ramen die een fantastisch uitzicht bieden op het landschap terwijl het voorbij stroomt. Het zonneterras, met stoelen en ligstoelen, is de beste plek op het schip voor een onbelemmerd uitzicht..

Vaar mee met MS Elbe Princesse II. Er wordt vertrokken vanuit Praag, dat ligt in Praag / Tsjechië. Geniet van een 7-daagse riviercruise Praag, Dresden en de kastelen van de Bohemen o.b.v. all-inclusive light en incl. vlucht