Hurtigruten – 15-daagse Noorderlicht expeditie Cruise aanbieding vertrek IJmuiden – Cruise Terminal

Beleef een 15-daagse avontuurlijke expeditie cruise naar Noorwegen inclusief vele extra’s en op basis van volpension Boek nu deze cruise voor slechts Een fantastisch avontuur staat op het punt te beginnen! Heb jij altijd al willen weten hoe het is om wetenschapper te zijn? Maak je dan klaar voor een prachtige expeditie langs mooie oude vissersdorpjes, indrukwekkende kliffen en prachtige landschappen. Aan boord kun je diverse lezingen bijwonen die worden gegeven door een ervaren expeditieteam. Zij geven je inzichten over de plekken, geschiedenis en natuur van je Noorse kustavontuur. Ook aan boord van de MS Maud zal het je aan niets ontbreken. Vanaf het observatiedek geniet je van een waanzinnig uitzicht in de frisse buitenlucht. Kijk je liever onder het genot van een drankje in de warmte naar buiten? Neem dan plaats in de Explorer Lounge & Bar. Pak warme en comfortabele kleding in en maak nieuwe vrienden en herinneringen die niemand je ooit nog zal afpakken! via Traveldeal.nl.

Welkom aan boord van de MS Maud! Het lichte interieur in Art Deco-stijl en kleuren die zijn geïnspireerd op de middernachtzon zorgen voor warme sferen tijdens deze bijzondere reis. In het geavanceerde Science Center kun je als beginnende wetenschapper dagelijks meer informatie inwinnen tijdens de interessante lezingen. Op dek 9 heb je een spectaculair uitzicht vanaf het observatiedek in de buitenlucht. Geniet van heerlijke diners in een van de restaurants aan boord en kom even lekker tot rust in je hut. Na een interessante dag kun je ontspannen in de sauna met een prachtig uitzicht!.

Vaar mee met Hurtigruten – 15-daagse Noorderlicht expeditie. Er wordt vertrokken vanuit IJmuiden – Cruise Terminal, dat ligt in Noord-Holland / Nederland. Beleef een 15-daagse avontuurlijke expeditie cruise naar Noorwegen inclusief vele extra’s en op basis van volpension