Holland America Line Rotterdam – afvaart Rotterdam Cruise aanbieding vertrek Rotterdam – Cruise Terminal

15-daagse luxe cruise: ontdek het beste van Schotland, Noord-Ierland, Engeland, Wales, Ierland en België o.b.v. volpension of all-inclusive Boek nu deze cruise voor slechts Bewonder het dromerige Isle of Lewis en het Isle of Skye in Schotland, samen met dynamische steden en charmante kustplaatsen in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Wales en België op deze cruise vanuit Rotterdam.
Het cruiseschip ‘Rotterdam’ staat in het thema van muziek. Er zijn verschillende podia aanwezig, waar je kan genieten van de verschillende soorten muziek. Voor de ontspanning is er een spa en voor de actievelingen is er een casino aanwezig. Rotterdam raakt de juiste noten: voortreffelijk dineren, innovatief entertainment en prachtig ingerichte hutten.
Dit wordt 15 dagen op en top genieten zowel aan boord van het prachtige schip als van de bestemmingen die worden aangedaan tijdens deze reis.
**Boek je cruise voor 30 september 2023 inclusief het Have it All pakket en ontvang vele extra’s!** via Traveldeal.nl.

Rotterdam, een krachtige en symbolische naam die de cruiseschepen uit het verleden eert, is het nieuwe schip van Holland America (en nieuw vlaggenschip) en het derde in onze vloot van de Pinnacle-klasse. Rotterdam raakt de juiste noten: voortreffelijk dineren, innovatief entertainment, prachtig ingerichte hutten en suites, de beste service, en vakmanschap dat bijna 150 jaar deskundigheid in zeevaart weerspiegelt. Muziek staat centraal op dit nieuwe cruiseschip, en het resultaat is een schip dat niet alleen door water, maar ook door de harten van gasten beweegt. Rotterdam is de soundtrack van ontdekking vanaf die allereerste dag tot het einde van elke perfecte nacht..

Vaar mee met Holland America Line Rotterdam – afvaart Rotterdam. Er wordt vertrokken vanuit Rotterdam – Cruise Terminal, dat ligt in Zuid-Holland / Nederland. 15-daagse luxe cruise: ontdek het beste van Schotland, Noord-Ierland, Engeland, Wales, Ierland en België o.b.v. volpension of all-inclusive