Holland America Line Rotterdam – afvaart Rotterdam Cruise aanbieding vertrek Rotterdam – Cruise Terminal

Geniet van een 15-daagse luxe cruise: de parels van Noord-Europa o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Heb je altijd al gedroomd van een cruisevakantie? Dan is deze onvergetelijke reis misschien wel wat voor jou! Je komt langs de mooiste plekken van de Baltische Staten. Het is een unieke manier van rondreizen. Het cruiseschip ‘Rotterdam’ staat in het thema van muziek. Er zijn verschillende podia aanwezig, waar je kan genieten van de verschillende soorten muziek. Voor de ontspanning is er een spa en voor de actievelingen is er een casino aanwezig. Het zal je deze reis aan niets ontbreken, want je verblijft aan boord op basis van volpension! Tijdens de cruise doe je wel 10 verschillende havens aan! Verken de Duitse middeleeuwse architectuur, de smalle kronkelige grachten in Zweden en de imposante monumenten in Estland. De combinatie van alle comfort en luxe op het schip en de prachtigste natuur maken dit tot een vakantie om nooit te vergeten!
##Boek vóór 14 maart 2024 en ontvang vele extra’s wanneer je inclusief Have It All pakket boekt! via Traveldeal.nl.

Rotterdam, een krachtige en symbolische naam die de cruiseschepen uit het verleden eert, is het nieuwe schip van Holland America (en nieuw vlaggenschip) en het derde in onze vloot van de Pinnacle-klasse. Rotterdam raakt de juiste noten: voortreffelijk dineren, innovatief entertainment, prachtig ingerichte hutten en suites, de beste service, en vakmanschap dat bijna 150 jaar deskundigheid in zeevaart weerspiegelt. Muziek staat centraal op dit nieuwe cruiseschip, en het resultaat is een schip dat niet alleen door water, maar ook door de harten van gasten beweegt. Rotterdam is de soundtrack van ontdekking vanaf die allereerste dag tot het einde van elke perfecte nacht..

Vaar mee met Holland America Line Rotterdam – afvaart Rotterdam. Er wordt vertrokken vanuit Rotterdam – Cruise Terminal, dat ligt in Zuid-Holland / Nederland. Geniet van een 15-daagse luxe cruise: de parels van Noord-Europa o.b.v. volpension