Holland America Line – Eurodam Cruise aanbieding vertrek Fort Lauderdale

LAST-MINUTE DEAL!⚡️Geniet van een 13-daagse luxe cruise langs de Bahama’s en Caribische eilanden o.b.v. volpension en incl. retourvlucht Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een luxe Caribbean cruise inclusief een bezoek aan de ABC-eilanden en de Bahama’s! Glinsterend blauw water, wuivende palmbomen en een zachte zeewind begroeten je bij het inchecken op het luxe cruiseschip Rotterdam. Tijdens deze cruise zal je genieten van geweldige bestemmingen, waaronder Aruba, Curaçao en het privé eiland Half Moon Cay (Bahama’s). Het wordt een fantastische reis om nooit meer te vergeten! Je start je reis met een overnachting in Miami om vervolgens in de haven van Fort Lauderdale op het cruiseschip van Holland America Line te stappen en al deze mooie bestemmingen aan te doen. Ook tijdens je reis op zee ontbreekt het je aan niets, want je verblijft op basis van volpension en kunt alle dagen genieten van culinaire hoogstandjes, wisselend entertainment en vele faciliteiten aan boord. Waar wacht je nog op?! via Traveldeal.nl.

De Eurodam is het eerste schip uit de Signature Class en is het toppunt van gratie en kwaliteit. Test je muziekkennis in Billboard Onboard of bekijk een optreden op de prachtige World Stage. Ga overdag naar het bovendek om te midden van een steeds veranderende oceaan een spelletje pickleball op zee te spelen, of revitaliseer met therapeutische spabehandelingen in de Spa & Salon. Iedere dag aan boord word je overheerlijke dineropties, entertainment van wereldklasse en verrijkende activiteiten aangeboden..

Vaar mee met Holland America Line – Eurodam. Er wordt vertrokken vanuit Fort Lauderdale, dat ligt in Florida / Verenigde Staten. LAST-MINUTE DEAL!⚡️Geniet van een 13-daagse luxe cruise langs de Bahama’s en Caribische eilanden o.b.v. volpension en incl. retourvlucht