Holland America Line – Caribische, Midden- en Zuid-Amerika cruise Cruise aanbieding vertrek Fort Lauderdale

Geniet van een 13-daagse luxe cruise langs Caribische eilanden, Midden- en Zuid-Amerika o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Kom helemaal tot rust tijdens deze 13-daagse Caribische, Midden- en Zuid-Amerika cruise. Laat je meevoeren van Fort Lauderdale naar het paradijselijke privé eiland Half Moon Cay, Bahama’s. Duik vervolgens in het scheepswrak op Aruba. Ontdek de levendige straten van Cartagena en vaar door het beroemde Panamakanaal. Het wordt een fantastische reis om nooit meer te vergeten! Tijdens je reis zal het je aan niets ontbreken! Je verblijft namelijk op het schip Eurodam. Gasten die een cruise maken op dit stijlvolle schip kunnen genieten van de volledige Music Walk™-ervaring, waaronder Lincoln Center Stage, B.B. King’s Blues Club en Billboard Onboard. Verken aan boord met BBC Earth-ervaringen. Geniet van regionale kookdemonstraties en proeverijen van eten en wijn met het EXC Port to Table-programma. via Traveldeal.nl.

De Eurodam is het eerste schip van Signature-klasse van Holland America Line en heeft onlangs vele updates gekregen. Gasten die een cruise maken op dit stijlvolle schip kunnen genieten van de volledige Music Walk™-ervaring, waaronder Lincoln Center Stage, B.B. King’s Blues Club en Billboard Onboard. Verken aan boord met BBC Earth-ervaringen. Geniet van regionale kookdemonstraties en proeverijen van eten en wijn met het EXC Port to Table-programma.
De uitstraling van het schip is klassiek, wat een gevoel van rust en ontspanning geeft. Dit is ook terug te vinden aan het zwembad. Hier kun je heerlijk onderuitgezakt in een ligstoel, onder het genot van een verkoelend drankje genieten van de zon. Daarnaast kun je je in de watten laten leggen in de Spa & Beauty Salon. Wanneer je trek hebt krijgt kun je op de Eurodam volop genieten van diverse culinaire hoogstandjes. Zo is er de welbekende Pinnacle Grill, maar ook een vernieuwend concept in de vorm van een Aziatisch restaurant genaamd Pan-Asian.
Waag nog een gokje in het casino, of geniet van een spetterende voorstelling in het theater. De mogelijkheden zijn eindeloos!.

Vaar mee met Holland America Line – Caribische, Midden- en Zuid-Amerika cruise. Er wordt vertrokken vanuit Fort Lauderdale, dat ligt in Florida / Verenigde Staten. Geniet van een 13-daagse luxe cruise langs Caribische eilanden, Midden- en Zuid-Amerika o.b.v. volpension