Holland America Line – Caribbean, Midden- en Zuid-Amerika cruise Cruise aanbieding vertrek Fort Lauderdale

Geniet van een 15-daagse luxe cruise langs de Caribische eilanden, Midden- en Zuid-Amerika o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Kom helemaal tot rust tijdens deze Caribische, Midden- en Zuid-Amerika cruise. Laat je meevoeren van Fort Lauderdale naar het paradijselijke privé eiland Half Moon Cay, Bahama’s en Oranjestad op Aruba. Ontdek de levendige straten van Cartagena en vaar door het beroemde Panamakanaal. Reis vervolgens verder naar Panama en Costa Rica. Het wordt een fantastische reis om nooit meer te vergeten! Tijdens je reis zal het je aan niets ontbreken! Je verblijft namelijk op het schip Rotterdam van Holland America Line. Je verblijft op basis van volpension en kunt alle dagen genieten van culinaire hoogstandjes, wisselend entertainment en vele faciliteiten aan boord. Weer iets om van je bucketlist te kunnen te kunnen afvinken! via Traveldeal.nl.

Rotterdam, een krachtige en symbolische naam die de cruiseschepen uit het verleden eert, is het nieuwe schip van Holland America (en nieuw vlaggenschip) en het derde in onze vloot van de Pinnacle-klasse. Rotterdam raakt de juiste noten: voortreffelijk dineren, innovatief entertainment, prachtig ingerichte hutten en suites, de beste service, en vakmanschap dat bijna 150 jaar deskundigheid in zeevaart weerspiegelt. Muziek staat centraal op dit nieuwe cruiseschip, en het resultaat is een schip dat niet alleen door water, maar ook door de harten van gasten beweegt. Rotterdam is de soundtrack van ontdekking vanaf die allereerste dag tot het einde van elke perfecte nacht..

Vaar mee met Holland America Line – Caribbean, Midden- en Zuid-Amerika cruise. Er wordt vertrokken vanuit Fort Lauderdale, dat ligt in Florida / Verenigde Staten. Geniet van een 15-daagse luxe cruise langs de Caribische eilanden, Midden- en Zuid-Amerika o.b.v. volpension