Fort Lauderdale Hotel Cruise aanbieding vertrek Florida

Geniet van een luxe 16-daagse cruise vanuit Florida over de Atlantische Oceaan langs de Bahama’s en Spanje o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een luxe cruise over de Atlantische Oceaan naar nieuwe hoogte, waarbij je vertrekt vanuit de haven Fort Lauderdale, Florida. Je bezoekt tijdens je reis de hoofdstad van de Bahama’s en verschillende prachtige plekken van Spanje. Tijdens deze unieke cruise vaar je naar verschillende plaatsen en ontdek je de eilanden New Providence waar je de hoofdstad Nassau vindt en Palma De Mallorca met een prachtig centrum en een strand met kraakhelder zeewater. Aan boord zijn er verschillende entertainments, zoals salsa avonden en een non-stop nachtband waar je kunt mee genieten op de dansvloer. Ook zijn er verschillende restaurants en bars aanwezig waar je heerlijk kunt genieten van alle specialiteiten.
Kortom: het wordt een reis vol nieuwe indrukken en zeker een om nooit meer te vergeten!
#Let op: vertrek in 2022! via Traveldeal.nl.

Het SpringHill Suites Fort Lauderdale is een fris en modern hotel gelegen in Diania Pointe. Op enkele minuten afstand vind je de lucht- en cruisehaven. Vanaf het hotel is de cruisehaven al te bereiken in 15 minuten.
De kamers van het hotel zijn modern en beschikken over televisie, bureau, zithoek en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel en toilet. Er is Wi-Fi beschikbaar bij het hotel..

Vaar mee met Fort Lauderdale Hotel. Er wordt vertrokken vanuit Florida, dat ligt in Dania Beach / Verenigde Staten. Geniet van een luxe 16-daagse cruise vanuit Florida over de Atlantische Oceaan langs de Bahama’s en Spanje o.b.v. volpension