Excursiereis van Bazel naar Amsterdam Cruise aanbieding vertrek Saint-Louis

Unieke 7-daagse excursiereis van Bazel naar Amsterdam incl. vlucht en cruise o.b.v. all-inclusive Boek nu deze cruise voor slechts Geniet van een unieke reis, waarbij je zowel vele prachtige steden bezoekt als geniet van de geweldige landschappen en natuur die aan je voorbij trekken. Je vliegt van Amsterdam naar Basel, waar je inscheept voor je cruise die je langs de mooiste plekken voert. Ontdek historische monumenten en steden zoals Straatsburg, Colmar en Keulen. Tijdens je vaart zal het je aan niets ontbreken, want alle maaltijden en drankjes op het schip zijn inbegrepen, evenals gezellige animatieavonden!
Kom genieten aan boord en aan wal en ontdek middels de vele excursies de beste hoogtepunten van de verschillende steden. via Traveldeal.nl.

De symfonie, de belangrijkste van alle muzikale composities, is in perfecte harmonie met het prachtige schip met 5 ankers waaraan zij haar naam ontleende. De MS Symphonie, is een schip met 5 ankers, dat 110 m lang en 11,40 m breed is. Het schip kan 106 passagiers in 55 kajuiten op twee dekken verwelkomen. Elk van hen heeft alle voorzieningen en biedt de beste verblijfsvoorwaarden aan. Het blauw en de gele tinten van de decoratie bieden een vrolijke, levendige en lichte sfeer aan. Het restaurant is gelegen op het bovendek waar alle maaltijden worden geserveerd tijdens de cruise. Hier kun je dankzij de grote ramen volop kunt genieten van het panoramisch uitzicht. Op hetzelfde dek is er ook de salon / bar met dansvloer, terwijl op het zonnedek, de ideale plek is om te ontspannen en van het landschap te genieten..

Vaar mee met Excursiereis van Bazel naar Amsterdam. Er wordt vertrokken vanuit Saint-Louis, dat ligt in Haut-Rhin / Frankrijk. Unieke 7-daagse excursiereis van Bazel naar Amsterdam incl. vlucht en cruise o.b.v. all-inclusive