Costa Toscana – afvaart Savona Cruise aanbieding vertrek Savona – cruise haven

HERFSTVAKANTIE DEAL! Luxe 8-daagse cruise langs Rome, Napels, Palma de Mallorca, Valencia en Marseille o.b.v. volpension of all-inclusive Boek nu deze cruise voor slechts Welkom aan boord van een Italiaanse droomwereld voor zowel oude als jonge gasten. Geniet met het hele gezin van een fantastische Middellandse Zee cruise. Tijdens je reis verblijf je op het cruiseschip Costa Toscana. Kinderen zullen ogen te kort komen om alles op het schip te ontdekken. Er is dan ook voor jong en oud van alles te doen! Een uitgebreid amusementsprogramma wordt enerzijds geboden door het theater met indrukwekkende shows en anderzijds door het kindergedeelte, zodat niets een ontspannen vakantie met je partner of het gezin in de weg staat. Kinderen en tieners kunnen deelnemen aan alle activiteiten die gericht zijn op verschillende leeftijdsgroepen. Daarnaast is er ook een fitness-, wellness- en spa-ruimte aan boord, zodat gasten ook tijdens de cruise actief kunnen blijven en tegelijkertijd kunnen ontspannen. Tijdens de reis zal het cruiseschip aanmeren in Rome, Napels, Palma de Mallorca, Valencia en Marseille, vanwaar het cruiseschip weer terug zal varen naar Savona. Breng je dag door op het strand, bezoek een historische stadscentrum of neem plaats op een sfeervol terras. Het wordt een heerlijke reis voor het hele gezin!
##Hutten met HOGE Kortingen!
(voor zowel kinderen als een 3e en 4e volwassenen) via Traveldeal.nl.

Van een stuiterende tennisbal naar het geluid van een voetbal tot de loopbanden van Techno Gym. Om erna heerlijk te ontspannen in het Wellnesscentrum-spa, waar je geniet van de behandelingen.
Hoe zit het met een gokje wagen aan de draaiende roulette tafel of jouw geluk proeven aan de vele fruitmachines? Iets vergeten mee te nemen aan boord of gewoon heerlijk shoppen, ook dit is mogelijk met de vele winkels aan boord. Het zijn allemaal activiteiten die jouw dag opfleuren aan boord van Costa Toscana. Vakantieplezier met het hele gezin op zee is gegarandeerd, omdat er voor ieder wat wils is aan boord. Kinderen en tieners kunnen deelnemen aan alle activiteiten die gericht zijn op verschillende leeftijdsgroepen, terwijl ouders kunnen ontspannen en genieten. Op Costa Toscana is er een restaurant met speciale kindermenu’s. Er zijn vele verschillende menu’s in alle andere restaurants die de specialiteiten bieden, zoals de Teppanyaki, de Pummid’Oro Pizzeria en het Laboratorio del Gusto (Taste Lab), waar je kunt leren hoe je samen je eigen diner kunt maken met de chefs. Er zijn 19 bars aan boord om uit te kiezen met ieder z’n eigen sfeer. De themabars, die allemaal de beste drankjes uit Italië serveren, van aperitieven, fantastische wijnen tot aan koffie..

Vaar mee met Costa Toscana – afvaart Savona. Er wordt vertrokken vanuit Savona – cruise haven, dat ligt in Savona / Italië. HERFSTVAKANTIE DEAL! Luxe 8-daagse cruise langs Rome, Napels, Palma de Mallorca, Valencia en Marseille o.b.v. volpension of all-inclusive