Costa Firenze Cruise aanbieding vertrek Dubai

Geniet van een 10-daagse cruise op de nieuwe Costa Firenze die is geïnspireerd op de historische stad Florence. Het schip is geheel ingericht in Italiaanse stijl en biedt open ruimtes waardoor je de prachtige uitzichten nog beter kan bewonderen. Op het schip kan je genieten van de heerlijke gerechten die je bij één van de 13 restaurants of 7 bars kunt benuttigen. Tijdens deze cruise vaar je langs Abu Dhabi, Doha en Muscat waar je dé highlights van deze plaatsen kan ontdekken. Je ziet onder andere het hoogste gebouw van de wereld, De Burj Khalifa en ook de Palm Islands mogen niet ontbreken. De traditionele Italiaanse elementen is ook terug te zien in het entertainment aan boord van de Costa Firenze. ‘S Avonds zijn er theater shows van Italiaanse origine die bijvoorbeeld zijn gebaseerd op de Venetiaanse Giacomo Casanova. Uiteraard zijn er aan boord ook tal van entertainment mogelijkheden voor kinderen zoals de kids’ clubs, minigolf en een waterpark. Genoeg te beleven dus!
**Inclusief speciale Costa Covid Relax verzekering**
De Costa Covid Relax verzekering is inbegrepen en biedt dekking tijdens en na je cruise. Costa Cruises verplicht elke passagier om een verzekering te hebben die geldig is vanaf het moment dat de pakketreis is bevestigd tot het einde van de pakketreis, die dekking biedt aan COVID-19 gerelateerde risico’s zoals annuleringskosten, repatriëringskosten, quarantaine, medische hulp en kosten en ziekenhuisopname. In samenwerking met Europe Assistance dekt het plan zowel annuleringskosten (vliegtickets vallen hier niet onder) als medische en aanverwante transportkosten. Baby’s tussen 0 en 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt. Boek nu deze cruise voor slechts 1499.00 via Traveldeal.nl.

Geniet van een 10-daagse vakantie incl. luxe cruise langs Dubai, Abu Dhabi, Doha en Muscat o.b.v. volpension.

Vaar mee met Costa Firenze. Er wordt vertrokken vanuit Dubai, dat ligt in Dubai / Verenigde Arabische Emiraten. Geniet van een 10-daagse cruise op de nieuwe Costa Firenze die is geïnspireerd op de historische stad Florence. Het schip is geheel ingericht in Italiaanse stijl en biedt open ruimtes waardoor je de prachtige uitzichten nog beter kan bewonderen. Op het schip kan je genieten van de heerlijke gerechten die je bij één van de 13 restaurants of 7 bars kunt benuttigen. Tijdens deze cruise vaar je langs Abu Dhabi, Doha en Muscat waar je dé highlights van deze plaatsen kan ontdekken. Je ziet onder andere het hoogste gebouw van de wereld, De Burj Khalifa en ook de Palm Islands mogen niet ontbreken. De traditionele Italiaanse elementen is ook terug te zien in het entertainment aan boord van de Costa Firenze. ‘S Avonds zijn er theater shows van Italiaanse origine die bijvoorbeeld zijn gebaseerd op de Venetiaanse Giacomo Casanova. Uiteraard zijn er aan boord ook tal van entertainment mogelijkheden voor kinderen zoals de kids’ clubs, minigolf en een waterpark. Genoeg te beleven dus!
**Inclusief speciale Costa Covid Relax verzekering**
De Costa Covid Relax verzekering is inbegrepen en biedt dekking tijdens en na je cruise. Costa Cruises verplicht elke passagier om een verzekering te hebben die geldig is vanaf het moment dat de pakketreis is bevestigd tot het einde van de pakketreis, die dekking biedt aan COVID-19 gerelateerde risico’s zoals annuleringskosten, repatriëringskosten, quarantaine, medische hulp en kosten en ziekenhuisopname. In samenwerking met Europe Assistance dekt het plan zowel annuleringskosten (vliegtickets vallen hier niet onder) als medische en aanverwante transportkosten. Baby’s tussen 0 en 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.