Costa Firenze – afvaart Barcelona Cruise aanbieding vertrek Barcelona – Cruise Terminal

Breng je feestdagen eens anders door. Tijdens de kerstdagen en met oud & nieuw geniet jij van een 17-daagse cruise op de Costa Firenze. De Costa Firenze is geïnspireerd op de historische stad Florence en zal geheel in kerstsfeer zijn aangekleed. Het schip is geheel ingericht in Italiaanse stijl en biedt open ruimtes waardoor je de prachtige uitzichten nog beter kan bewonderen. Op het schip kun je genieten van de heerlijke gerechten die je bij één van de 13 restaurants of 7 bars kunt benuttigen. Het avontuur begint in Barcelona, de stad van Gaudi. Daarnaast loop je rond in Marseille, Savona, Valencia en Cadiz, steden met een interessante cultuur, rijke historie en belangrijke bezienswaardigheden. Ook ontdek je de eilanden Lanzarote, Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura en Madeira. Je hebt de hele reis een geweldig uitzicht op de zee! De traditionele Italiaanse elementen zijn ook terug te zien in het entertainment aan boord van de Costa Firenze. ’s Avonds zijn er theater shows van Italiaanse origine die bijvoorbeeld zijn gebaseerd op de Venetiaanse Giacomo Casanova. Uiteraard zijn er aan boord ook tal van andere entertainment mogelijkheden. Genoeg te beleven dus! Boek nu deze cruise voor slechts 0.00 via Traveldeal.nl.

Tijdens de feestdagen genieten van een 17-daagse cruise o.b.v. volpension of all-inclusive en ontdek Frankrijk, Italië, Madeira, Canarische Eilanden en Spanje.

Vaar mee met Costa Firenze – afvaart Barcelona. Er wordt vertrokken vanuit Barcelona – Cruise Terminal, dat ligt in Barcelona / Spanje. Breng je feestdagen eens anders door. Tijdens de kerstdagen en met oud & nieuw geniet jij van een 17-daagse cruise op de Costa Firenze. De Costa Firenze is geïnspireerd op de historische stad Florence en zal geheel in kerstsfeer zijn aangekleed. Het schip is geheel ingericht in Italiaanse stijl en biedt open ruimtes waardoor je de prachtige uitzichten nog beter kan bewonderen. Op het schip kun je genieten van de heerlijke gerechten die je bij één van de 13 restaurants of 7 bars kunt benuttigen. Het avontuur begint in Barcelona, de stad van Gaudi. Daarnaast loop je rond in Marseille, Savona, Valencia en Cadiz, steden met een interessante cultuur, rijke historie en belangrijke bezienswaardigheden. Ook ontdek je de eilanden Lanzarote, Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura en Madeira. Je hebt de hele reis een geweldig uitzicht op de zee! De traditionele Italiaanse elementen zijn ook terug te zien in het entertainment aan boord van de Costa Firenze. ’s Avonds zijn er theater shows van Italiaanse origine die bijvoorbeeld zijn gebaseerd op de Venetiaanse Giacomo Casanova. Uiteraard zijn er aan boord ook tal van andere entertainment mogelijkheden. Genoeg te beleven dus!