Costa Diadema – afvaart Rio de Janeiro Cruise aanbieding vertrek Rio de Janeiro

Op 20-daags avontuur tijdens een verblijf in Rio de Janeiro incl. vlucht en luxe cruise vanuit Brazilië naar Barcelona o.b.v. volpension of all-inclusive Boek nu deze cruise voor slechts Stap aan boord van de Costa Diadema en laat je meenemen op een onvergetelijke 20-daagse cruise die je vanuit het bruisende Rio de Janeiro naar de meest betoverende bestemmingen in Brazilië en Spanje brengt. Deze reis belooft een perfecte mix van tropische avonturen en Europese charme terwijl je de Atlantische Oceaan doorkruist.
Je reis begint in Rio de Janeiro, waar je eerste nachten doorbrengt in een hotel om deze geweldige wereldstad te ontdekken. Op de vierde dag van je reis stap je aan boord van de Costa Diadema en gaat je cruise beginnen. Op de Costa Diadema zijn voldoende faciliteiten om je thuis te voelen en je dagen door te komen op zee. Geniet van dit grootse avontuur! via Traveldeal.nl.

De Costa Diadema is geïnspireerd door zonnige Italiaanse badplaatsen en gezellige boulevards. Het schip heeft grote openbare ruimtes met elk een unieke sfeer en er kunnen 3700 gasten aan boord. Er zijn acht restaurants aan boord waarvan er vier specialiteitenrestaurants zijn (tegen betaling), je kan hier super lekker eten en Italiaanse wijn drinken! Ook in de 11 verschillende bars en lounges kan je een heerlijke Aperol Spritz of een andere Italiaanse specialiteit drinken. Activiteiten zijn er in overvloed voor jong en oud. Ook zijn er meerdere zwembaden en hot tubs, waaronder een zwembad met een piratenschip! In de Wellness Spa kan je heerlijk ontspannen na een dag verkennen op het vaste land..

Vaar mee met Costa Diadema – afvaart Rio de Janeiro. Er wordt vertrokken vanuit Rio de Janeiro, dat ligt in Rio de Janeiro / Brazilië. Op 20-daags avontuur tijdens een verblijf in Rio de Janeiro incl. vlucht en luxe cruise vanuit Brazilië naar Barcelona o.b.v. volpension of all-inclusive