Costa Diadema – afvaart Barcelona Cruise aanbieding vertrek Barcelona – Cruise Terminal

Geniet 15 dagen van een Zuid-Europese cruise met Costa Diadema naar Frankrijk, Italië, Spanje, Canarische Eilanden en Madeira o.b.v. volpension of all-inclusive Boek nu deze cruise voor slechts Ben jij er klaar voor om aan boord te stappen van het geweldige schip de Costa Diadema? Dit is niet zomaar een schip. Dit is een luxe cruiseschip met maar liefst 7 restaurants, 15 bars, een gamezone en een wellness centrum. Tijdens je reis op zee ben je van alle luxe voorzien en heb je alle tijd om alles te zien en te doen op het schip. Klinkt dat niet als muziek in je oren? En dan is dit nog maar het begin van deze onvergetelijke vakantie. Tijdens deze gave reis kom je langs prachtige steden als; Marseille, Savona, Valencia en nog veel meer. Maak je klaar voor een waanzinnige cruisevakantie! via Traveldeal.nl.

De Costa Diadema is geïnspireerd door zonnige Italiaanse badplaatsen en gezellige boulevards. Het schip heeft grote openbare ruimtes met elk een unieke sfeer en er kunnen 3700 gasten aan boord. Er zijn acht restaurants aan boord waarvan er vier specialiteitenrestaurants zijn (tegen betaling), je kan hier super lekker eten en Italiaanse wijn drinken! Ook in de 11 verschillende bars en lounges kan je een heerlijke Aperol Spritz of een andere Italiaanse specialiteit drinken. Activiteiten zijn er in overvloed voor jong en oud. Ook zijn er meerdere zwembaden en hot tubs, waaronder een zwembad met een piratenschip! In de Wellness Spa kan je heerlijk ontspannen na een dag verkennen op het vaste land..

Vaar mee met Costa Diadema – afvaart Barcelona. Er wordt vertrokken vanuit Barcelona – Cruise Terminal, dat ligt in Catalonië / Spanje. Geniet 15 dagen van een Zuid-Europese cruise met Costa Diadema naar Frankrijk, Italië, Spanje, Canarische Eilanden en Madeira o.b.v. volpension of all-inclusive