Combinatie Caïro en Nijlcruise Cruise aanbieding vertrek Cairo

Geniet van een 8-daagse onvergetelijke combinatiereis Caïro en Nijlcruise incl. vluchten, ontbijt, diners en tours Boek nu deze cruise voor slechts Dit beloofd een onvergetelijke vakantie te worden naar Egypte. Deze reis is gecombineerd met een Nijlcruise, hoe gaaf is dat! Vanaf Amsterdam vlieg je naar Caïro. Hier zal je de eerste twee nachten verblijven in een hotel. Er zijn maar weinig steden in de wereld die zó bruisen van leven en historie als Caïro. In Luxor zal je aan boord gaan van de Nijlcruise. De hele lengte van De Nijl wordt afgereisd, van Aswan tot Caïro. Tijdens deze reis zal je de mooiste plekken van Egypte ontdekken en bewonderen. Van millennia-oude tempels tot grote piramides tot het Egyptisch museum. Eén ding is zeker: een vakantie om nooit te vergeten! via Traveldeal.nl.

Je zal tijdens deze combinatiereis de eerste drie nachten verblijven in het Hotel Movenpick Media City (of gelijkwaardig hotel). Dit hotel ligt op 15 minuten rijden van de Piramiden van Gizeh. De kamers beschikken over WiFi, airco en alle moderne voorzieningen. De overige vier nachten zal je verblijven op de Nijl Cruise in een 2-persoons hut..

Vaar mee met Combinatie Caïro en Nijlcruise. Er wordt vertrokken vanuit Cairo, dat ligt in Giza / Egypte. Geniet van een 8-daagse onvergetelijke combinatiereis Caïro en Nijlcruise incl. vluchten, ontbijt, diners en tours