Celebrity Equinox – afvaart Barcelona Cruise aanbieding vertrek Barcelona – Cruise Terminal

Prachtige luxe 10- of 13-daagse cruise met Celebrity Equinox van Barcelona naar Frankrijk en Italië o.b.v. all-inclusive en optioneel verlenging Rome Boek nu deze cruise voor slechts Stap aan boord van de Celebrity Equinox voor een onvergetelijke cruise langs de betoverende Middellandse Zeekust. Je avontuur begint in Barcelona, waar de Catalaanse flair je begroet. Ontdek de pittoreske Provence, wandel door de charmante straatjes van Nice en proef de weelderige sfeer van Santa Margherita in Italië. Terwijl je de beroemde kunstschatten van Florence bewondert en de historische pracht van Napels ontdekt, word je meegenomen naar het majestueuze Rome, waar eeuwen van geschiedenis en cultuur op elke hoek te vinden zijn. Hier eindigt ook je cruise, tenzij je kiest voor 3 nachten hotelverlenging in Rome, dan kun je deze pracht en praal nog verder bewonderen de komende dagen. De Celebrity Equinox biedt niet alleen luxueuze voorzieningen, maar ook een reis vol culturele schatten langs de zonnige kust van de Middellandse Zee. via Traveldeal.nl.

Met nieuwe voorzieningen die op geen enkel ander Celebrity-schip beschikbaar zijn, kun je erop voorbereid zijn dat je verwachtingen overtroffen worden zodra je aan boord stapt. Geniet van een keuze uit tien uitzonderlijke eetgelegenheden. Geniet van ambachtelijk bier en troostmaaltijden in de nieuwe Craft Social en geniet van verfrissende, frozen cocktails op het zwembadterras bij Slush. Een unieke ervaring op zee, voel het gras onder je voeten in de ontspannende Lawn Club. Elk denkbaar comfort, aangevuld met de ongeëvenaarde service van Celebrity, belooft een onovertroffen cruise-ervaring..

Vaar mee met Celebrity Equinox – afvaart Barcelona. Er wordt vertrokken vanuit Barcelona – Cruise Terminal, dat ligt in Catalunya / Spanje. Prachtige luxe 10- of 13-daagse cruise met Celebrity Equinox van Barcelona naar Frankrijk en Italië o.b.v. all-inclusive en optioneel verlenging Rome