Celebrity Edge® Cruise aanbieding vertrek Barcelona – Cruise Terminal

Geniet 8 dagen op een cruise langs Spanje, Monaco en Italië o.b.v. all-inclusive Boek nu deze cruise voor slechts Een onvergetelijke vakantie beleef je op de Celebrity Edge cruise. Een schip waar jij geniet van alle verschillende activiteiten of juist tot rust komt in het wellnesscentrum. Aan boord van dit luxe schip is er van alles te beleven en is er voor ieder wat wils. Aan de buitenzijde van het schip vind je een lift, dit is niet zomaar een lift, maar een die is getransformeerd tot restaurant ‘Dinner on the edge’, hoe gaaf is dat! Tijdens je reis ontdek je de verschillende steden Barcelona, Monte Carlo, Portofino, Florence, Pisa, Rome en Ajaccio, wat wordt je favoriet? via Traveldeal.nl.

Wat een geweldig schip! Uniek op de Celebrity Edge is ‘The Magic Carpet’. Dit zijn liften aan de buitenzijde van het schip welke tussen verschillende de dekken op en neer gaan. Deze lift wordt nog unieker wanneer deze wordt getransformeerd tot restaurant ‘Dinner on the edge’ op dek 16 en tot een verlenging van het zwemgebied op dek 14. Een wandeling maken of picknicken tussen de planten? Zelfs dit kan op het schip bij Roof Top Garden. Vervelen zul je niet aan toe komen. Wat dacht je van ontspannen in Canyon Ranch Spa, tax-free shoppen, baantjestrekken in één van de buitenzwembaden of oefen je kunsten in de golf simulator. Op culinair gebied kun je ook alle kanten op en heb je ruime keuze uit diverse restaurants. Uiteraard kun je ook dagelijks genieten van livemuziek. De hutten zijn comfortabel ingericht en ruimer opgezet dan je gewend zult zijn van een cruiseschip!.

Vaar mee met Celebrity Edge®. Er wordt vertrokken vanuit Barcelona – Cruise Terminal, dat ligt in Catalunya / Spanje. Geniet 8 dagen op een cruise langs Spanje, Monaco en Italië o.b.v. all-inclusive