Celebrity Apex Cruise aanbieding vertrek Amsterdam

Geniet van een 13-daagse luxe cruise over de Oostzee langs o.a. Zweden, Finland en Rusland o.b.v. volpension Boek nu deze cruise voor slechts Een fantastische en veelzijdige cruise met de gloednieuwe Celebrity Apex! Je bezoekt tijdens de cruise diverse wereldsteden, zoals Stockholm, Helsinki, St. Petersburg en Oslo! Het luxe cruiseschip is modern, stijlvol en beschikt over een hoog (persoonlijk) serviceniveau en luxe culinaire verzorging. Aan boord is er afwisselend entertainment in het theater, als ook een gedeelte aan boord met een lounge en discotheek. De Magic Carpet is een restaurant/bar aan de zijkant van het schip dat tussen de verdiepingen op en neer beweegt. Verder beschikt het schip over diverse specialiteitenrestaurants (tegen bijbetaling) en een wellnesscenter! Deze cruise is uniek omdat hij vrijwel ‘all-inclusive’ wordt aangeboden en je, alleen bij ons, gratis boordtegoed ontvangt!
#Let op: dit is een vroegboekdeal met vertrek in 2022! via Traveldeal.nl.

De Celebrity Apex is een elegant en modern schip dat in 2022 voor Celebrity Cruises gaat varen en behoort tot de Edge klasse. Met een totaal aantal passagiers van ca. 3000 is het een middelgroot schip. Het unieke design van de Celebrity Apex valt direct op, alles is ruimtelijk en harmonieus ingericht. Een blikvanger is het Grand Plaza met verschillende bars en specialiteitenrestaurants, van buffet tot a la carte (tegen betaling) zoals Le Grand Bistro, Fine Cut Steakhouse en Raw on Five. Naast ook de nieuwe lounge Eden met veel groen, ontbreken ook hier de Canyon Ranch Club Spa niet, waar je kunt genieten van sauna, stoombad, diverse schoonheidsbehandelingen en massages. Of neem een duik in een van de zwembaden of jacuzzi’s. Ook aan boord van dit schip mogen de winkelstraat Galleria en het casino niet ontbreken..

Vaar mee met Celebrity Apex. Er wordt vertrokken vanuit Amsterdam, dat ligt in Noord-Holland / Nederland. Geniet van een 13-daagse luxe cruise over de Oostzee langs o.a. Zweden, Finland en Rusland o.b.v. volpension