12-daagse cruise Hurtigruten Cruise aanbieding vertrek Bergen

12-daagse cruise naar Noorwegen tijdens noorderlicht seizoen o.b.v. volpension incl. vlucht Boek nu deze cruise voor slechts Geniet aan boord op één van de twee duurzame schepen van Hurtigrutenvloot en laat je verwennen door de prachtige omgeving van Noorwegen.
Tijdens deze reis heb jij een grote kans om het noorderlicht te zien. Dit komt omdat de 4 verschillende vertrekdatums in het winterseizoen vallen. Hoe gaaf zou dat zijn! Bezoek de prachtige steden Ålesund, Trondheim, Tromsø, Honningsvåg en geniet van deze unieke ervaring. Met deze winterse reis is het een echte aanrader om op huskysafari te gaan of op sneeuwscootertocht door de witte landschappen.
Kortom: een reis om nooit te vergeten! via Traveldeal.nl.

Deze reis wordt uitgevoerd door 2 verschillende type schepen: MS Polarlys en MS Midnatsol. Alle 2 fijne schepen om aan boord te zijn. De rederij is actief in een aantal van ’s werelds meest ongerepte en kwetsbare natuurlijke landschappen. De rederij leert de gasten aan boord hoe ze hun ecologische voetafdruk kunnen verkleinen. Deze schepen zijn dan ook duurzaam (of worden in de komende jaren gerenoveerd naar duurzame schepen) en sommige schepen zijn batterij-hybride aangedreven..

Vaar mee met 12-daagse cruise Hurtigruten. Er wordt vertrokken vanuit Bergen, dat ligt in Vestland / Noorwegen. 12-daagse cruise naar Noorwegen tijdens noorderlicht seizoen o.b.v. volpension incl. vlucht