Vakantiepark Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Ben jij op zoek naar een mooie cruise? Wat dacht je van een van de Nederland van De Jong Intra Cruises. Bijvoorbeeld de Vakantiepark Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Deze cruise brengt je naar dagen en is al beschikbaar vanaf 146.00. Je kan deze cruise boeken met minimaal Splinternieuw resort;Aan de Zeeuwse kust;Binnen- en buitenzwembad;Animatie;Luxe en maximaal personen.

Dicht bij één van de schoonste zandstranden van Nederland en in een natuurrijke omgeving opende in de zomer van 2023 het luxueuze Dormio Resort Nieuwvliet-Bad haar deuren. Het duurzame resort beschikt over verschillende type vakantiewoningen van 2 t/m 20 personen waaronder ook unieke accommodaties zoals Pets- en Poolwoningen.
Tijdens uw verblijf op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad hoeft het u aan niets te ontbreken dankzij de vele faciliteiten. Neem bijvoorbeeld een duik in het binnen- of buitenzwembad of geniet van een hapje en drankje op het buitenterras.
Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is een kindvriendelijk resort met diverse faciliteiten speciaal voor kinderen. Zo vindt u diverse speelelementen in het hoofdgebouw en meerdere speelplaatsen op het resort. Naast het royale buitenterras van het restaurant bevindt zich een speelstrand waar kinderen lekker in het zand kunnen spelen. Verder beschikt het hoofdgebouw over een gezellige speelzolder en zorgt het Fun &