Costa Fortuna – afvaart Barcelona Cruise aanbieding vertrek Barcelona – Cruise Terminal

Stap aan boord van de Costa Fortuna voor een onvergetelijke cruise langs de Middellandse Zee. Tijdens deze reis van dromen zul je enkele van de meest iconische bestemmingen van Europa verkennen. Je avontuur begint in Barcelona. De eerste stop op je reis is Marseille, een stad doordrenkt van geschiedenis en cultuur. Verken de oude haven, wandel door de smalle straatjes van de oude stad en geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de Notre-Dame de la Garde. Vervolg je reis naar Savona, een charmante kustplaats in Italië, waar je kunt genieten van de heerlijke Italiaanse keuken, de pittoreske straatjes kunt verkennen en kunt ontspannen aan de prachtige stranden. Daarna vaar je naar de Eeuwige Stad, Rome, waar je de majestueuze ruïnes van het oude Rome kunt verkennen, kunt dwalen door de schilderachtige steegjes van de wijk Trastevere. De reis gaat verder naar Palermo, de kleurrijke hoofdstad van Sicilië, met de levendige markten, de prachtige architectuur en de rijke geschiedenis van deze fascinerende stad. Tot slot bereik je Valletta, de charmante hoofdstad van Malta, waar je kunt dwalen door de smalle straatjes van de oude stad, kunt genieten van het adembenemende uitzicht vanaf de stadsmuren en kunt ontspannen aan de schilderachtige haven. Met zijn combinatie van culturele schatten, adembenemende landschappen en heerlijke gerechten, belooft deze cruise met de Costa Fortuna een reis van je leven te zijn!
##Nergens goedkoper! Boek nu deze cruise voor slechts 0.00 via Traveldeal.nl.

CRUISE MANIA ACTIE! Geniet van een 8-daagse Costa cruise vanaf Barcelona naar Marseille, Savona, Rome, Palermo en Valletta o.b.v. volpension of all-inclusive en incl. vlucht.

Vaar mee met Costa Fortuna – afvaart Barcelona. Er wordt vertrokken vanuit Barcelona – Cruise Terminal, dat ligt in Catalonië / Spanje. Stap aan boord van de Costa Fortuna voor een onvergetelijke cruise langs de Middellandse Zee. Tijdens deze reis van dromen zul je enkele van de meest iconische bestemmingen van Europa verkennen. Je avontuur begint in Barcelona. De eerste stop op je reis is Marseille, een stad doordrenkt van geschiedenis en cultuur. Verken de oude haven, wandel door de smalle straatjes van de oude stad en geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de Notre-Dame de la Garde. Vervolg je reis naar Savona, een charmante kustplaats in Italië, waar je kunt genieten van de heerlijke Italiaanse keuken, de pittoreske straatjes kunt verkennen en kunt ontspannen aan de prachtige stranden. Daarna vaar je naar de Eeuwige Stad, Rome, waar je de majestueuze ruïnes van het oude Rome kunt verkennen, kunt dwalen door de schilderachtige steegjes van de wijk Trastevere. De reis gaat verder naar Palermo, de kleurrijke hoofdstad van Sicilië, met de levendige markten, de prachtige architectuur en de rijke geschiedenis van deze fascinerende stad. Tot slot bereik je Valletta, de charmante hoofdstad van Malta, waar je kunt dwalen door de smalle straatjes van de oude stad, kunt genieten van het adembenemende uitzicht vanaf de stadsmuren en kunt ontspannen aan de schilderachtige haven. Met zijn combinatie van culturele schatten, adembenemende landschappen en heerlijke gerechten, belooft deze cruise met de Costa Fortuna een reis van je leven te zijn!
##Nergens goedkoper!