Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief
 
Een bijzonder reisbedrijf
2x reisburo v/h jaar en onderscheiden met de Gazelle Award
ANVR 

Montys Travel Service is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR Reisvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Deze reisvoorwaarden zijn opgenomen in de ANVR Informatiebrochure 2012. Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u naar: www.anvr.nl.

SGR

Montys Travel Service is aangesloten bij de SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van de SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u naar: www.sgr.nl.

Verzekeringen
Unieke annuleringsverzekering met samengestelde reisdekking

U heeft een heerlijke cruisevakantie in het vooruitzicht. Dan mag een goede annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kán gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege naar huis moet of geconfronteerd wordt met onvoorziene omstandigheden. Dan biedt de juiste annuleringsverzekering uitkomst. Deze geldt niet alleen vóór uw vertrek, maar ook tijdens uw vakantie. Door onze samenwerking met de Europeesche, één van de weinig werkelijk complete aanbieders van reis- en annuleringsverzekeringen, kunnen wij u een unieke verzekering aanbieden welke dekking geeft op alle geboekte onderdelen ten opzichte van elkaar. Bij cruiseboekingen van groot belang, omdat dit over het algemeen samengestelde reizen zijn die uit verschillende reisonderdelen zijn opgebouwd; zoals bijvoorbeeld een cruise, vlucht, hotel, autohuur etc. Wanneer één reisonderdeel uitvalt, waardoor u de reis die u geboekt had niet meer kunt maken, dekt onze unieke verzekering de annuleringskosten van de overige reisonderdelen. Zo wordt u volledig schadeloos gesteld en kunt u wellicht op een later tijdstip de reis alsnog maken. Een standaard annuleringsverzekering verzekert wel de individuele reisonderdelen, maar niet ten opzichte van elkaar. Bij uitvallen van een cruiseschip kan dit enorme problemen voor de rest van het programma opleveren. De speciale annuleringsverzekering met samengestelde reisdekking kunnen wij u als kortlopend- of doorlopende verzekering aanbieden met een flink prijsvoordeel.

Tijdens uw reis is een goede reisverzekering onontbeerlijk, hiermee verzekert u uiteraard de schade aan uw reisbagage, de ongevallen en medische kosten (ook in dure prive klinieken), maar de allerbelangrijkste post is het meest vergeten: de buitengewone kosten! Deze zijn meeverzekerd tegen kostprijs en dat betekend werkelijk: zorgeloos van uw vakantie genieten!

Bij uw cruiseboeking of in uw offerte zullen wij u altijd een voorstel doen voor de reis- en annuleringsverzekering.