Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief
headerimage
 
Alle cruises en aanbiedingen met Oceania Cruises op de Riviera *****
Bel ons met uw vragen

Oceania Cruises

• Elegante rederij met middelgrote schepen met faciliteiten van grote schepen
• Langere cruises van 25-45 dagen
• Informele sfeer; geen gala
• Nadruk op bijzondere bestemmingen met soms meerdere nachten in één haven
• Diner alleen in open zitting in elegante sfeer
• Suites met butlerservice

Voor wie prijs stelt op een kleinschalig tot middelgroot schip met wel alle faciliteiten op niveau en een elegante ambiance aan boord is Oceania de juiste keuze. Door gebruikmaking van veel hout, klassieke stoffen en koper is een Engelse landhuis sfeer tot stand gebracht die u doet thuis voelen. Maar liefst 70% van de suites en staterooms is voorzien van een teakhouten balkon en natuurlijk ontbreekt in de suites de butlerservice niet. In alle staterooms is ook gedacht aan badjassen, slippers en internetverbinding.

Wining en dining is zeer belangrijk aan boord bij Oceania en u bent verzekerd van zeer afwisselende menu’s van hoog niveau uit de hand van Chef en auteur Jacques Pepin. Er zijn geen vaste tafelzittingen dus u bepaalt per avond zelf uw tafelgezelschap.

Het interessante aan de kleinere schepen is dat zij ook kleinere havens kunnen aandoen waardoor deze rederij u bijzondere vaarroutes kan aanbieden.
De Insignia, Nautica en Regatta zijn identieke schepen. De Marina zal vanaf 2011 in de vaart komen en is met 1258 passagiers middelgroot.